Femeia care muta muntii!!O carte scrisa de mine pentru tine!

Comandă „Femeia care mută munții” sau „Semne ale dragostei Sale” de la librăria Maranatha și poți salva o viață!


Povestea Nataliei

La doar aproape 7 luni, Natalia Roncov din Timișoara, a fost diagnosticată cu cancer la ochișori. Din data de 26 octombrie, când au primit diagnosticul pentru fetița lor, părinții Nataliei trăiesc un coșmar, viața singurei lor fetițe depinde de o sumă colosală, 85.000 euro, bani pe care ei nu îi au. De atunci ei sunt tot pe drumuri iar de curând au ajuns în Germania, la Spitalul Essen, singura clinică care poate să le opereze fetița. Asta din cauză că în România nu există un plan de tratament pentru Retinoblastom, diagnosticul micuței Natalia.Cu ajutorul cunoscuților și a oamenilor cu inimă mare, pentru Natalia s-a adunat o parte din bani, dar nu îndeajuns pentru a acoperi costul tratamentului și a operației.Ei apelează și la noi…fiecare, mână cu mână, putem contribui la creșterea sumei pentru a o salva pe micuța Natalia.

Implică-te și tu și participă la însănătoșirea ei!Donează! Cumpără! Roagă-te!

Comanda „Femeia care mută munții” sau „Semne ale dragostei Sale” de le Librăria Maranatha și poți salva o viață! Banii proveniți din vânzarea acestor cărți vor fi folosiți pentru a o ajuta pe Natalia, dar si toți ceilalți copii care au nevoie de ajutor umanitar.

îți mulțumesc pentru implicare! Dumnezeu să-ți răsplătească bunătatea!

Poți comanda cele 2 cărți aici https://www.librariamaranatha.ro/femeia-care-muta-muntii.html și aici https://www.librariamaranatha.ro/semne-ale-dragostei-sale-marturii-crestine.html.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.