Fără categorie

Am obosit sã rãspund rãului cu bine…


Am obosit sã rãspund rãului cu bine şi sã primesc în schimb rãutate, urã şi dispreț…
Am obosit sã zâmbesc celui care îmi vrea rãul…
Am obosit sã fiu sprijin, sã.mi pese de cei din jur, sã ajut şi sã încurajez şi lor sã nu le pese.
Am obosit sã rabd vorbele rele care lovesc adânc în sufletu.mi sensibil… Uneori simt cã mã prãbuşesc sub ele! Nu sunt puternicã tot timpul. Mi.aş dori sã fiu! Am momente când sunt slabã şi nu mai pot îndura…De ce e lumea atât de rea?
Am obosit…
Cu toate acestea, nu e timp pentru asta! Nu.mi pot permite sã obosesc şi sã mã opresc pentru a.mi lega rãnile, tocmai acum când lupta e tot mai înverşunatã. Nu pot obosi, nu pot da înapoi! Dumnezeu nu la asta m.a chemat! El m.a chemat la sfințenie, bunãtate şi dragoste. Oricât de nedreaptã ar fi lumea, eu trebuie sã fiu dreaptã: fațã de Dumnezeu, dar şi fațã de mine. Voi alege binele pentru cã aşa e corect şi pentru cã asta sunt! Eu nu voi putea fi ca ei. Nu vreau sã fiu ca ei!
Doamne, vindecã Tu inima rãnitã de rãutate şi pune în ea o dragoste ca dragostea Ta! Ajutã.mã sã iubesc cu o dragoste ca dragostea Ta! Voi putea doar dacã Tu mã ajuți…
Şi dã.mi noi puteri în sufletul obosit. Vreau sã Te slujesc mai mult! Mereu mai mult! Asta este cea mai mare împlinire a vieții pentru mine: sã fac lucrarea ta pe pãmântul celor vii! Restul…nu mai conteazã!

Publicitate
Standard

13 gânduri despre „Am obosit sã rãspund rãului cu bine…

 1. Pingback: Daniela Delibas: Am obosit sã rãspund rãului cu bine… – CrestinTotal.ro

 2. Maria zice:

  Si eu am obosit.. si m am tot gândit cand esti bun, de ce ti se întoarce fix inversul? Intr adevăr ca e obositor… si făcând foarte multa vreme asa, adun multa amărăciune. 🙁 Domnul sa ne fie ajutor

  >

  • Draga Maria, te felicit ca faci ce este bine. NU descuraja!! Chiar daca de la oameni primesti ce este rau sa nu uiti niciodata ca de La Dumenzeu vei primi TOT CE ARE EL MAI BUN!! Si te vei bucura mult!! El va fi rasplata ta! In viata mea a lucrat in mod minunat. Merita sa faci ce este bine!! Rasplata dumnezeiasca este MINUNATA! Iti doresc din toata inima sa ai parte de rasplata lui Dumenzeu pe pamnntul celor vii! Te imbratisez 🙂

 3. Pace tie suflet bland..multumesc Domnului petru cuvintele minunate rostite prin tine..pot spune k astazi cand am citit acest pasaj a fost pentru inima mea o sursa de credinta si nadejde reimprospatata in memoria mea care tindea sa zaca cumva in desnadejde..sa te binecuvinteze Domnul si sa te foloseasca in continuare ca pe un ulei pus pe ranile suferinde..mai mult ca oricand e nevoie de asemenea oameni in campul de lupta..

  • Fii binecuvantata, draga Cristina!! Fii o luptatoare si vei birui! Nimeni si nimic nu iti poate sta impotriva da Dumnezeu este de partea ta! Implineste voia Sa si El va fi mereu de partea ta si te va binecuvanta mai mult decat te gandesti!! Fii o femeie care muta muntii!!

 4. BogDan zice:

  Hai sa-ti spun de ce ai obosit:
  1. Ai obosit pentru ca esti puternica aproape intotdeauna.
  2. Ai obosit pentru ca ai foarte putine momente cand esti slaba.
  3. Ai obosit pentru ca nu te-ai lepadat de tine insati si de aceea iti este si sufletul sensibil la vorbele rele.

  Ceea ce iti spun eu acum e valabil 100% si pentru mine exact in acest moment.
  Exista un adevar crucial: cel mai mare dusman al nostru este EU-ul nostru.
  In noi nu mai trebuie sa traiasca si sa domneasca EU-ul, ci Insusi Cristos.
  Cristos in noi, nadejdea slavei. Coloseni 1:27
  căci căutaţi o dovadă că Hristos vorbeşte în mine. 2 Corinteni 13:3 etc etc

  El trebuie sa creasca, iar noi sa ne miscoram. Cu cat ne miscoram mai mult, cu atat ne controleaza mai mult Cristos. Cu cat ne controleaza mai mult, cu atat mai puternici devenim. Prin El, nu prin noi insine. Puterea lui Dumnezeu ramane in noi numai daca suntem slabi, nu daca suntem puternici. Ca e exclus sa fim noi puternici prin noi insine in fata unor puteri spirituale dracesti care ne-ar putea nimici intr-o milisecunda daca n-ar fi harul Lui.
  Ce zici, ne hotaram amandoi sa purtam la gat de-acum incolo o tablita pe care sa scriem asa:

  De aceea simt plăcere* în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci**, când sunt slab, atunci sunt tare. 2 Cor 12:10

  Acestea nu sunt povesti, sunt realitati pe care daca nu ni le insusim cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi experiente dureroase pentru noi. Daca eu constientizez ca sunt zero barat, iar El e totul in mine, cine oare m-ar putea rani sau lovi? Nici diavolul, nici firea, nici lumea, caci nu mai traiesc EU, ci Cristos traieste in mine. El e Domn, Stapan si Mantuitor peste viata mea, fiinta mea, trupul si duhul meu, constiinta mea, gandurile mele, pe constientul si subconstientul meu, pe toate madularele mele si reactiile mele etc. AMIN!!!

  Privirea si mintea tinta la ISUS, 24 din 24, la crucea Lui, caci daca nu avem parte de o ingropare asemanatoare cu a Lui, nu vom avea parte, AICI, pe pamant, pana murim, nici de o inviere asemanatoare cu a Lui. Sta scris!

  Doamne Isuse, nu vreau sa invat pe nimeni prin aceste cuvinte, ci le scriu in primul rand pentru mine insumi, ca stim amandoi ca am mare nevoie de ele, adica de implinirea lor in viata mea, adica de TINE am nevoie, Mantuitorul meu scump!
  Slavit sa fie NUMELE TAU in vecii vecilor si harul si pacea Ta sa fie inmultite din belsug peste oricine va citi aceste cuvine!

  • Amin!! Foarte adevarat tot ce ai spus. Ai un dar de a scrie si de a prezenta adevaruri biblice si moduri concrete in care ele pot fi aplicate in mod practic in vietile noastre. Iti multumesc pentru acest raspuns, desi l-am vazut tarziu! Fii binecuvantat, Bogdan. Ai un blog? Cu apreciere, Daniela D.

   • BogDan zice:

    Cu sinceritate iti spun ca si eu am obosit. Am obosit sa nu pot raspunde raului exclusiv cu bine. In vorbire, nu in fapte.
    Adevarata e zicala aceea pentru mine: Doctore, vindeca-te pe tine insuti mai intai!
    Daca nu ma voi face precum un copilas, nu ca e greu, e imposibil de mers pe Calea Crucii.
    Imi asum sa dau socoteala lui Cristos pentru urmatoarele cuvinte: e plin crestinismul actual de papagali, asa, ca mine…

   • Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, vom birui! Suntem slabi, dar daca ne bazam pe El atunci devenim tari. Cand noi nu putem, poate El in noi. Puterea Sa in noi ne va ajuta sa fim ceea ce nu putem prin puteri proprii si tot ceea ce nu am fost ieri, dar vrem sa fim azi. Nu prin puterile noastre, ci prin puterea Lui! Eu una am reusit! M-am bazat pe ajutorul si puterea Sa in vremurile dificile cand trebuia sa intorc bine pentru rau dar mi se parea imposibil, dar m-am rugat, m-am straduit si cumva am reusit. Si tu vei reusi, prin puterea Lui! Trebuie sa vrei, sa ceri si vei putea. Fii binecuvantat!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.