Fără categorie

„Indiferent de groapa în care te-ai zbate chiar acum în viața ta, încă nu este totul pierdut în dreptul tău. Fii „femeia condusă de promisiuni” și vei birui!”


Acum un an a avut loc lansarea cărții „Femeia condusă de promisiuni”, editura Scriptum, Oradea. De atunci, așa cum a fost dorința inimii mele manifestată prin rugăciune, cartea a ajuns în mâinile a mii de femei din România și Europa, dar în special în mâinile multor femei care încă nu s-au hotărât pentru a încheia un legământ cu Domnul, care încă nu au devenit prin credință, fiice de Rege! Mă rog ca Dumnezeu să le atingă tot mai mult inimile pe măsură ce vor citi această carte și să vină la mântuire, ca să poată avea parte în viața lor de împlinirea celor mai puternice promisiuni divine! Iată mesajul prezentat la multe conferințe pentru femei:

„Indiferent de groapa în care te-ai zbate chiar acum în viața ta, încă nu este totul pierdut în dreptul tău. Tu încă mai poți avea parte de harul lui Dumnezeu dacă te ridici în picioare și crezi promisiunile Sale. Da, tu încă nu ai epuizat toate șansele posibile care îți pot da fericirea în periplul tău aflată fiind de această parte a eternității. De

fapt, tu încă nu ai experimentat șansa cea mai bună și cea mai minunată: nu ai avut parte de harul divin revărsat peste viața ta! Dă-i o șansă chiar azi! Dă-i o șansă harului divin chiar acum!

Așează-te pe genunchi și cere-I lui Dumnezeu, înainte de a lua orice decizie dramatică pentru viața ta, să-ți arate cum este să ai parte de harul Său divin pe pământul celor vii. Cere-I să-ți ierte păcatul, să te primească la pieptul Său plin de dragoste și să-ți binecuvânteze viața cu harul Său nemăsurat. Și El o va face! Îți promit că o va face! Pentru că El nu poate să mintă, El a promis: „pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară“ (Ioan 6:37).

Vei vedea cu ochii tăi de carne, minunea harului revărsat în viața ta, și te vei bucura. Deși ai plâns de multe ori în ascuns sau în miez de noapte, El te va binecuvânta acum în plină zi și în văzul tuturor! Crede numai! Și, ancorată fiind în această bucurie plină de har, îți vei putea trăi viața, până la capăt, cu bucurie și putere sfântă în Hristos.

Ridică-te! Dumnezeu vrea să reverse harul Său peste tine! Îl vei primi?”

Standard

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.