Promisiunea No.2 : Ai fost aleasă și pusă deoparte pentru cer!


Care sunt cele mai notabile dintre promisiunile divine pentru inima femeii menite să îi asigure o viață victorioasă pe pământ?

Voi prezenta de-a lungul a mai multor săptămâni, și cu versete biblice care să le ateste veridicitatea, cele mai puternice promisiuni divine pentru inima femeii, așa cum le-am evidențiat în noua mea carte publicată, și anume „Femeia condusă de promisiuni.” Și aceste promisiuni „nespus de mari și scumpe”( 2 Petru 1:4) reprezintă modul minunat în care Dumnezeu se ocupă, cu toată dragostea Sa, de vremelnicia noastră!

Iată ceea ce Dumnezeu promite că va face pentru tine, dragă femeie,  ca să ai parte de o viață binecuvântată, victorioasă și de care să te bucuri în periplul tău, aflată fiind de această parte a eternității. Dar înainte de a le prezenta, vreau să mai clarific două lucruri esențiale:

Dumnezeu face totul ca să împlinească aceste promisiuni în dreptul tău!

Tu nu le poți împlini, ci doar Dumnezeu le împlinește pentru tine, și El face totul în acest sens. Iar ție nu îți rămâne decât să umbli în ele plină de bucurie și credință! Aceasta este lucrarea Lui nespus de minunată! O vei primi și în viața ta?!

Dumnezeu împlinește toate aceste incredibile promisiuni doar în dreptul fiicelor Sale!

Dacă ești o fiică a cerului, atunci ai dreptul să ceri în rugăciune, și cu credință, împlinirea lor în viața ta! Dar dacă nu ești o fiică a  cerului, tu nu vei avea parte de împlinirea promisiunilor divine și viața ta va cunoaște un declin tot mai evident și îți va aduce o întristare tot  mai mare, pe măsură ce vei trăi departe de Dumnezeu și de puterea colosală a acestor promisiuni. De aceea, te invit să vii la Isus, să-L rogi să-ți ierte păcatul, să te primească drept fiică a Sa și, astfel, să poți avea parte de minunea din spatele acestor promisiuni divine!

Seria „Promisiuni divine menite să-ți asigure o viață de biruință pe pământ”, așa cum sunt prezentate în cartea „Femeia condusă de promisiuni”, editura Scriptum, Oradea:

👑 Promisiunea No.2:

Ai fost aleasă și pusă deoparte pentru cer!

De aceea, fraților, căutați cu atât mai mult să vă întăriți chemarea și alegerea voastră; căci, dacă faceți lucrul acesta, nu veți aluneca niciodată. (2 Petru 1:10)

Tu, dragă femeie, ai fost aleasă și pusă deoparte de Dumnezeu pentru cer! În clipa în care ai devenit fiica Sa și ai avut parte de nașterea din nou, Dumnezeu te-a pus deoparte pentru cer.Tu ești un vas ales și pus deoparte de Dumnezeu pentru a moșteni cerul, cu toate frumusețile lui de nedescris, dar și pentru a sluji de mărturie altora, prin viața trăită pe acest pământ. Tu aparții cerului deși trăiești încă pe acest pământ! Tu aparții unei lumi mai bune!

De-a lungul anilor, nădejdea ta a rămas neschimbată și nezguduită pentru că tu nu ai privit la oameni, ci ai avut mereu ochii îndreptați spre Cel care te-a ales pentru a intra în bucuria vieții veșnice. Și de aceea tu vei fi încununată cu diademele lui Dumnezeu în ziua răsplătirilor în cer, pentru că credința ta a rămas nezguduită, trecând prin vitregiile vremurilor. Bucură-te! Ești aleasă și pusă deoparte pentru cer, și lupta pe care o duci acum se va sfârși și vei fi așezată la dreapta Tatălui, în nemurire, împodobită cu aur de Ofir:

Împărăteasa, mireasa Ta, stă la dreapta Ta, împodobită cu aur de Ofir. (Psalmul 45:9)

Într-o zi, Cel care te-a ales și te-a pus deoparte pentr El, te va primi în Împărăția Sa și vei avea parte de bucurii de nedescris:

După cum este scris: Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-au auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc. (1 Corinteni 2:9)

Trăiește așadar fiecare clipă a vieții și poartă fiecare luptă a ei, având această promisiune pusă la inimă: Tu ești pusă deoparte pentru moștenirea unor bucurii eterne de nedescris!

De aceea, mergi înainte, oricâte piedici ai avea pe drum, și în final vei moșteni această divină și măreață promisiune! Vei intra în cerul lui Dumnezeu, acolo unde niciun rău și nicio întristare nu te vor mai atinge!

Promisiunea prezentată anterior:
👑 Dumnezeu are un plan de mântuire pentru tine! O poți citi aici: https://danieladelibas.wordpress.com/2023/02/02/promisiunea-no-1-dumnezeu-are-un-plan-de-mantuire-pentru-tine/

Promisiunea ce urmează a fi prezentată: Dumnezeu te-a pecetluit cu Duhul Sfânt!

#femeiacondusãdepromisiuni#danieladelibas#fiibiruitoareinHristos#promisiuninespusdemarişiscumpe

Rămâi ancorată în promisiunile divine și vei fi de neînvins!

Dacă vrei să cunoști mai multe despre promisiunile incredibile, colosale și de neînchipuit pe care Dumnezeu ți le-a făcut ție, te invit să le descoperi în cartea „Femeia condusă de promisiuni.” Prezint în paginile ei și promisiunile divine pentru viața din cer așa cum ne sunt ele adeverite în cartea Apocalipsa a Bibliei, și care sunt „așa cum ochiul nu a văzut, urechea nu a auzit iar la inima omului nu s-au suit” ( 1 Cor. 2:9-10) Le cunoști? Vrei să intri în bucuria lor eternă?!

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.