Cum să treci de la agonie la tărie sfântă! Puterea experimentată de Isus într-un moment de "întristare ca de moarte!"Ea poate fi și puterea ta!


Înainte de clipa arestării, Isus a trăit în grădina Ghețismani o stare memorabilă, asemănătoare cu cea pe care unii dintre noi o experimentăm azi. El era cuprins de o întristare ca de moarte! Era tulburat peste măsură! Nu mai înțelegea planul lui Dumnezeu! Nu mai înțelegea rostul lucrurilor! Nu mai înțelegea rostul jertfei Sale.

            El le-a zis: „Sufletul Meu este cuprins de o întristare ca de moarte! Matei 26:38

Apoi  a mers puțin mai înainte, a cazut cu fata la pământ și s-a rugat zicand: Tată, daca este cu putinta cu putință; departează de la Mine paharul acesta!

Totuși, nu cum voiesc Eu, ci cum voiești Tu. Matei 26:39

Apoi, după aceste căteva minute de rugăciune:

            „Sculați-vă; haidem să mergem; iată că se apropie vânzătorul. Matei 26:46

            Ce schimbare! Ce trecere grozavă de la agonie la tărie sfântă in doar cateva minutre! Și totul datorită rugăciunii și încrederii în promisiunile lui Dumnezeu! Da, în acele momente Isus le-a crezut încă o dată! El a crezut că Dumnezeu nu-Şi ia înapoi şi nici nu-Şi schimbă promisiunile în funcție de circumstanțe!

Nu-Mi voi călca legământul şi nu voi schimba ce a ieşit de pe buzele Mele. Psalm 89:34

Promisiunile divine se împlinesc chiar și în mijlocul celei mai năpraznice furtuni! De fapt, ele se împlinesc cu precădere în furtună! Acesta este locul în care ai nevoie de manifestarea puterii divine și o poti descătușa prin credință.

Fii plin de credință și vei BIRUI!

Când treci prin situații de criză și nu mai intelegi nimic din ceea ce se întămplă, acceptă voia suverană a Suveranului! Când nu mai vezi nicio soluție la problema ta, crede în puterea suverană a Suveranului! Când nu mai știi în ce să crezi, crede promisiunile minunate ale Suveranului! Pe baza lor inima ta va primi tărie și liniște sufletească!

E tot ce ai nevoie ca să poți înainta în aceste vremuri tulburi!

Există un plan mult mai mare! Există un scop mult mai măreț! Tu nu îl întrezărești acum și nu îl poți înțelege, dar îl poți accepta. Acceptarea planului suveran îți aduce liniște sufletească! „Facă-se voia Ta, Dumnezeule!”, este expresia care îți schimbă viața!

p.s. În mijlocul furtunii experimentezi cel mai bine împlinirea promisiunilor lui Dumnezeu!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.