Conferința Femeilor 2020: „Recreate” cu Daniela Delibaș la Chișinău, Republica Moldova


În perioada, 24-25 ianuarie 2020, Biserica Penticostală „Filadelfia” din Chișinău, Republica Moldova, invită toate femeile la o întâlnire față în față cu mama, scriitoarea și crainicul radio, Daniela Delibaș. În cadrul Conferinței Femeilor cu tema „Recreate”, participantele discută, meditează și împărtășesc gânduri despre influența noastră ca femei, oriunde și oricând.

Deschiderea evenimentului începe cu înregistrarea participantelor vineri, 24 ianuarie, de la ora 17:00. Taxa de participare constituie 200 de lei, iar biserica gazdă suplinește participarea fiecărei femei cu încă 150 de lei pentru ca toate femeile să poată beneficia de această experiență minunată.

„Dumnezeu a creat cerurile și pământul, galaxiile și universul într-un mod minunat! Însă, cununa creației este omul – chiar Biblia spune aceasta!

Ceea ce ne face pe noi, femeile, deosebite sunt sensibilitatea, drăgălășenia și grija față de aproapele nostru, frumusețea, puterea și pasiunea! Dumnezeu are un plan prețios pentru fiecare în parte! Am fost poziționate în locul potrivit, cu înfățișarea potrivită, cu abilitățile potrivite – totul pentru a avea un impact!

Credem că, atunci când ne adunăm în numele lui Isus, Îl lăudăm și căutăm voia Lui, lucrurile se schimbă în viața noastră! Planul Lui va deveni planul nostru, iar urmărindu-l, vom fi influente în familia noastră, la muncă, la universitate, în comunitate! ZI DE ZI!” cu acest mesaj de apreciere, Biserica „Filadelfia”, vă invită să faceți loc în agenda dvs pentru o zi și o seară unică în părtășie și cercetarea Scripturilor.

Daniela Delibaş, împarte meseria de mamă a trei copii cu munca în radio, pe care o consideră visul şi vocaţia ei. Daniela este autoarea cărților „Femeia care mută munții” și „Semne ale dragostei Sale”, și îi place să fie o influenţă pozitivă, aşa că încearcă prin diferite metode să lupte pentru un mai bine şi pentru ca oamenii din jurul ei să-L cunoască pe Dumnezeu.  Împreună, vom asculta ce ne va spune Daniela cu privire la influența noastră ca femei, oriunde și oricând.

PROGRAMUL CONFERINȚEI

Vineri, 24.01.2020

17:00 – Înregistrarea/ Socializare
18:00 – Timp de închinare
18:20 – Sesiunea plenară 1
19:00 – Sesiunea plenară 2
19:30 – AfterParty
21:00 – Încheiere ziua I

Sâmbătă, 25.01.2020

08:30 – Socializare/ Înregistrare
09:00 – Timp de închinare
09:30 – Sesiunea plenară 3
10:20 – Coffee Break
10:35 – Sesiune Panel
11:35 – Deplasare la ateliere
11:45 – Ateliere
12:30 – Pranz
13:00 – Sesiunea plenară 4
14:00 – Încheierea Conferinței

Găsiți locația Bisericii pe adresa: Str. Calea Ieșilor nr. 59, Municipiul Chișinău MD-2069, Republica Moldova.

Stire preluata de pe http://www.stiricrestine.ro

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.