Isus a fost rugat sa plece… si a plecat! Uneori va trebui ca si tu „sa pleci” din preajma oamenilor care nu te vor, care nu te iubesc!Pacea inimii tale depinde de asta!


isus„si cum L-au vazut, L-au rugat sa plece din tinutul lor.” (Matei 8:34) Si Isus a plecat!

Uneori va trebui ca si tu „sa pleci” din preajma oamenilor care nu te vor, care nu te iubesc! Pacea inimii tale depinde de asta!

Imi place de Isus! El pleaca pur si simplu din tinutul Gadarenilor atunci cand este rugat sa faca aceasta. In acest tinut, El vindeca doi indraciti, face o mare minune, isi arata inca o data bunatatea fata de oameni, si totusi, este rugat sa plece. Ce surprinzator!

Dar modul in care pleaca este si mai surprinzator. El pleaca in liniste! El pleaca pur si simplu, fara sa spuna un singur cuvant in apararea Lui. Si aceasta este o lectie pentru noi astazi!

El nu „cerseste” dragostea celor din tinutul Gadarenilor, desi merita sa fie iubit si apreciat: tocmai facuse o minune in dreptul lor, si nici nu isi evidentiataza statutul de Fiu al lui Dumnezeu si calitatile de vindecator, pe baza carora ar fi meritat sa ramana si chiar sa fie onorat. Nu, El nu face nimic din toate acestea.

El pleaca! Pur si simplu!Fara sa se uite inapoi! Fara regrete! Fara ganduri rele in inima!

„Pleaca” si tu atunci cand esti rugat sa „pleci!” Iesi din relatia in care nu esti dorit si iubit. Nu „cersi” dragostea si nu-ti evidentia calitatile, sau faptele bune,  pe baza carora meriti sa fii iubit. Fii demn, accepta realitatea si bucura-te de toate relatiile in care esti iubit si apreciat pentru simplul motiv ca esti „tu”. Mergi inainte cu capul sus si Dumnezeu te va ridica!

Isus a fost rugat sa plece… si a plecat. Demn, cu capul sus si fara sa stea la discutii care oricum nu duceau nicaieri.

Fa la fel! Fii demn si bucura-te de viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu. Imbratiseaza-ti viata, asa cum este ea! Si tine minte: daca Isus nu a fost iubit de toti oamenii, nici tu nu vei fi.

Dar nici nu trebuie sa fie altfel! 😉

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.