Fără categorie

Daniel Stanger la RVE Suceava!


 

12373222_10154506328689012_1374233257613260740_n

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Jurnal de credinta va invit sa ascultati un interviu cu Daniel Stanger​, pastor mesianic in Israel si ghid turistic in cadrul agentiei care organizeaza calatorii in Israel, El Nifla Tours.
In cadrul interviului el ne va vorbi despre dilema cu care s-a confruntat in copilarie atunci cand a vrut sa citeasca Noul Testament. Datorita faptului ca el are si evreiesti prin tatal sau, i s-a spus sa NU faca acest lucru pentru ca NT este otrava pentru suflet!! CE a facut?

De asemenea, pe drumul credintei sale el s-a confruntat  si cu o situatie foarte grea de incercare: fetita sa Oana de doar 6 ani a fost diagnosticata cu cancer la creier. Cu viata scurgandu-i-se din trup, paralizata la pat si incapabila de a mai vorbi, ea s-a increzut intr-un verset pe care i-l citea mama ei si care spunea: „Nu voi muri! Voi trai, nu voi muri si voi povesti minunile Lui!”

Daca a fost intocmai, va invit sa aflati azi (joi) la ora 14:40 la Radio Vocea Evangheliei. Ne puteti asculta si pe internet pe http://www.rvesv.ro

cropped-dana_jurnall.jpg

Publicitate
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.