Cantecul diminetii cu Angie Covaci la Radio Vocea Evangheliei!


In aceasta dimineata in cadrul rubricii Cantecul diminetii difuzata la matinalul Radio Vocea Evangheliei ( http://www.rvesv.ro) am ales melodia „Alerga la Isus” interpretata de Angie Covaci.  „Priveste la Isus! E singura ta speranta in lumea asta cruda”, ne indeamna pe toti Angie Covaci.

Dar cum poti sa faci aceasta atunci cand treci prin probleme, boli si situatii grele?  Iata solutia extrasa din Psalmul 34 spune: „Cand iti intorci privirile spre El, te luminezi de bucurie!” Aceasta este solutia simpla pentru experimentarea bucuriei zilnice: priveste la Isus!

Nu  mai privi la încercările vieţii ci priveste la Isus! Acceptă incercarile, bucură-te în promisiunile Lui minunate în aceste momente grele şi vei grăbi astfel ziua izbăvirii. Priveste la Soarele Nostru, Isus Hristos iar incercarile vor ramane in urma ta asemeni unor umbre! Mai mult , considera incercarile prin care treci ca umbre ale binecuvantarilor ce urmeaza sa vina!

Ai încredere în planul Lui BUN pentru viaţa ta, chiar dacă lucrurile nu decurg aşa cum ţi-ai dorit sau  cum te-ai aşteptat! Pentru ziua de astăzi, El mai are multe binecuvântări pregătite pentru tine! La fel, mai are şi încercări! Dar toate sunt BUNE pentru că vin din mâna Lui! Bucura-te!

Astazi, priveste la Isus! Alerga la Isus!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.