Esti o mireasma a lui Hristos?


melancolie_1301Cuvantul lui Dumnezeu ne spune in 2 Corinteni 2:15: In adevar, noi suntem inaintea lui Dumnezeu, o mireasma a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mantuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzarii. (Sublinierea imi apartine)

De asemenea in 1 Corinteni 4:1 suntem indemnati: Iata cum trebuie sa fim priviti noi: ca niste slujitori ai lui Hristos si ca niste ispravnici ai tainelor lui Dumnezeu! (Sublinierea imi apartine)

Suntem noi astfel? Suntem noi o mireasma a lui Hristos in aceasta lume, atat printre cei ce sunt pe calea mantuirii cat si printre cei ce sunt pe calea pierzarii? Implinim noi Cuvantul lui Dumnezeu sau preferam preocuparile acestei lumi mai degraba decat implinirea voii lui Dumnezeu? Nu uita drag cititor: voia lui Dumnezeu este sfanta! Trateaz-o deci ca atare! Lupta cu sfintenie si seriozitate ca sa o implinesti! Nu sta in nepasare si indiferenta pentru ca implinirea voii lui Dumnezeu, chiar daca nu este intotdeauna usor sa faci acest lucru, iti va aduce cele mai mari bucurii si binecuvantari! Omul care a luptat sa implineasca voia lui Dumnezeu a fost mereu binecuvantat! De cealalta parte, multi oameni sunt nefericiti si se plang adesea de acest lucru tocmai pentru ca sufletul lor tanjeste dupa implinirea potentialul pus in ei de Dumnezeu dar care zace mort si ingropat, asemenea robului necredincios. Nu fi un astfel de om!

Fii activ in lucrarea lui Dumnezeu! Fii o mireasma a lui Hristos in aceasta lume, atat printre credinciosi cat si printre necredinciosi! Nu ti-o spun eu ci ti-o spune Biblia! Scopul tau in aceasta lume este sa Il arati pe Hristos! Fa intocmai si iti vei gasi fericirea si implinirea in viata!

„Nu asteptati lideri! Faceti ce e de facut fiecare in parte si lumea va fi schimbata! (Maica Tereza)

Fii o mireasma a lui Hristos si vei schimba lumea!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.