Fără categorie

„Pavel și Sila au mers în pușcărie. Acum este rândul tău!”


AlbertsonsAm fost rugata de fr. Curpas Octavian, pastor in Phoenix, Arizona sa postez acest articol pe blogul meu. Voi face intocmai pentru ca este nevoie sa ne ridicam, ca si crestini, impotriva „sodomitilor” din mileniul 3 si sa le aratam ca relatia lor este impotriva voii lui Dumnezeu iar El,si numai El, ii va nimici, la fel ca in perioada biblica. Iata articolul:

„Mesaje care sfidează credința și normalitatea în SUA!

Trăim vremuri în care nu ne mai miră nimic, pentru că ceea ce se întâmplă în jurul nostru este de multe ori parcă rupt din sfera fantasticului. Democrația, folosită pe post de umbrelă pentru orice decizie trăsnită care se ia în orice loc și la orice nivel, a fărâmat granițele bunei cuviințe și ale normalității, nemaiținându-se cont nici de legile creștine și nici de opțiunile majorității viețuitorilor mult-încercatei planete Pământ. Și credeți-mă pe cuvânt că nu e nici o exagerare aici, și-mi voi susține spusele în cele ce urmează cu relatarea unui fapt real.

Zilele trecute, în timp ce-mi făceam cumpărăturile la unul din supermarketurile Albertsons din orașul Peoria (Arizona), privirea mi s-a oprit asupra unui domn care purta un tricou pe care era inscripționat următorul mesaj: „Paul and Silas went to prison. Now it’s your turn” (Pavel și Sila au mers în pușcărie. Acum este rândul tău). La început, când am văzut că e vorba de Pavel și Sila, am crezut că este un mesaj creștin. M-am uitat apoi mai atent și am realizat că respectivul purta un tricou de culoare mov. Alături de el era o persoană cu păr blond pe care n-am putut să o identific dacă era femeie sau bărbat. Mai exact, nu știu nici acum dacă era femeie care arăta ca un bărbat sau un bărbat care arăta ca o femeie. Mesajul de pe tricou a putut să apară în urma deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA prin care s-a legalizat căsătoriile între persoane de același sex în toate cele 50 de state, și se adresa în mod peiorativ creștinilor folosindu-se numele unor importante personaje din Biblie.

Cu alte cuvinte: „Acum suntem în legalitate. De azi înainte, dacă vă exprimați opinia împotriva stilului nostru de viață, ajungeți la răcoare”. Mi-au venit atunci în minte cuvintele Mântuitorului care a spus: „Acum este ceasul vostru și puterea întunericului”. Partea bună este că întunericul durează doar un ceas.

La ieșirea din magazin m-am uitat după cei doi care dispăruseră într-un truck condus de „femeia” blondă. Cerul mereu senin al Arizonei se întunecase. Era seară și știam că va veni întunericul. Se înnoptase însă parcă prea devreme…

Pe drum spre casă mă gândeam la Pavel și la Sila. La cetățile din vechime (Sodoma și Gomora) și la America zilelor noastre. Să trebuiască să privim de-acum înainte anormalul ca pe o normalitate?

Să protestăm? – slabe șanse de izbândă! Și-atunci?… Dumnezeu să ne lumineze mințile și pașii, să nu ne lase pradă puterii întunericului și să putem găsi drumul care duce spre izbânda finală: desăvârșirea noastră ca ființe spirituale, în credință și smerenie! ” 

Octavian D. Curpaș

Phoenix, Arizona

http://www.omniscop.ro/le-journaliste-octavian-curpas/

Standard

2 gânduri despre „„Pavel și Sila au mers în pușcărie. Acum este rândul tău!”

  1. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (23.07.2015) | Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.