Micutul Flavius a plecat la Domnul! Rugati-va pentru fam. Fodorean! Update la „Dumnezeu vorbeste femeilor din Arganda del Rey, Spania !”


mesajAm fost invitata sa tin o conferinta „Femeia care muta muntii” la biserica Emmanuel, Arganda del Rey, Spania in perioada 6-8 martie 2015. Am primit invitatia cu mult drag si mi-am pregatit cu dragoste si responsabilitate gandurile pe care aveam sa le transmit acestor femei (500 la numar). Imi doream sa fie cu adevarat o lucrare a lui Dumnezeu, si nu a mea, si m-am rugat mult ca El sa vorbeasca acestor femei in functie de problemele lor si sa le incurajeze. Si asa a fost!! Dumnezeu a vorbit multor femei si a mangaiat multe inimi!! Multe dintre ele au venit la sfarsitul conferintei si mi-au impartasit acest lucru. Si inima mea s-a bucurat!
A fost insa o femeie pe nume Daniela (da, avem acelasi nume!) care mi-a miscat inima in mod deosebit. A venit la mine si mi-a spus: „Am vrut sa procedez ca si Agar. Am vrut sa fug de tot si de toate! Am vrut sa-i parasesc pe cei dragi pentru ca nu-mi mai suportam problemele. Si nu mai suportam sa vad ca ma rog si ca Dumnezeu nu-mi raspunde. Nu mai suportam sa-mi vad copilul bolnav si fara nicio speranta de recuperare cum se chinuie. Asa ca imi programasem ca atunci cand voi implini 39 de ani, adica peste cateva zile dupa aceasta conferinta, sa plec departe fara sa ma mai uit inapoi. Sa las toata durerea in urma si sa nu ma mai uit inapoi. Dar Dumnezeu nu m-a lasat! Mi-a vorbit prin experienta Agarei si m-a ridicat! Multumesc pentru mesajul dvs! Am simtit ca a fost mesajul luiDumnezeu pentru mine!”
danielaNe-am imbratisat, am incredintat-o si in continuare in mana Domnului si a plecat avand o fata senina, plina de zambet si pace! Ce Minunat Dumnezeu!
Iata mesajul prin care Dumnezeu i-a vorbit:

„Îngerul Domnului a găsit-o lângă un izvor de apă în pustie!
Geneza 16:7
Sunt momente în viaţă când ne simţim atât de descurajaţi cu privire la rugăciunile noastre! Cu cât ne rugăm mai mult, cu atât parcă cerul rămâne mai ferecat! Şi nu înţelegem de ce. “De ce, Doamne? De ce nu îmi asculţi rugăciunea de atâta vreme?” “Ştiu că uneori pare că nimic nu se întâmplă şi că rugăciunea este o pieredere de vreme. Dar nimic nu este irosit sau zadarnic atunci când ascultăm de Dumnezeu. Poate că am “pescuit” toată noaptea şi nu am prins nimic, dar la îndemnul lui Isus, hai să ne aruncăm mrejile de partea cealaltă a corabiei. Hai să mai încercăm o dată metoda Sa: să ne rugăm şi să vedem ce se întâmplă. S-ar putea să primim mai mult decât pot ţine mrejile noastre firave!” 1
Să nu descurajăm niciodată cu privire la rugăciunile noastre. Chiar şi cele mai neobişnuite dintre ele îşi vor găsi răspuns înaintea tronului lui Dumnezeu. El aude fiecare rugăciune pe care noi o facem. Atunci când Agar, roaba care a devenit soţia lui Avram la îndemnul soţiei sale Sarai, a fugit în pustie din cauza stăpânei sale care o dispreţuia, îngerul Domnului o găseşte şi o întreabă: “Agar, unde te duci?” La răspunsul: “Fug de stăpâna mea Sarai”, îngerul îi răspunde, în mod surprinzător: “Întoarce-te la stăpâna ta şi supune-te sub mâna ei.” Cu siguranţă, nu acesta era răspunsul pe care ea îl aştepta! Ea îşi căutase scăparea la problema ei prin fugă. Poate că se rugase pentru o vreme cu privire la rezolvarea acestei probleme, dar ,crezând că Dumnezeu nu îi mai răspunde, a acţionat de una singura: a fugit de problemă cât au ţinut-o picioarele! Nu a ţinut cont de faptul că în pustie putea să moară, şi odată cu ea putea să piardă şi viaţa bebeluşului pe care îl purta în pântece ci, sperând că această manevră va duce la rezolvarea problemei ei, a fugit. Dar îngerul Domnului a găsit-o şi a confruntat-o!
Nu ştiu care este problema pe care o aduci de multă vreme înaintea lui Dumnezeu. Nu ştiu de ce anume sau de cine fugi, crezând că astfel vei găsi rezolvare la problema ta. Nu uita: îngerul Domnului te va găsi, oriunde te vei duce! Iar răspunsul pe care El ţi-l va da, din partea lui Dumnezeu, va fi: “Întoarce-te!” Întoarce-te la soţul tău pe care ai vrut să îl părăseşti pentru că nu mai vezi soluţii cu privire la “o viaţă în doi frumoasă.” Întoarce-te la serviciul tău şi fii supusă şefului ca unei autoriţăţi puse de Dumnezeu peste tine. Întoarce-te acasă, la părinţii tăi şi arată-le respect şi dragoste, în ciuda problemelor şi a neînţelegerilor dintre voi. Întoarce-te la Dumnezeu şi la promisiunile Lui minunate pentru tine! El este cu tine! El va rezolva problema ta! Ai încredere în răspunsul Lui, chiar dacă întârzie. Căci Domnul a auzit mâhnirea ta! Întoarce-te, El vrea să te binecuvânteze, mai mult decât poate duce acum inima ta mâhnită! Întoarce-te… sau te va găsi îngerul Domnului rătăcind prin pustie!”

bolnav

Va invit sa o purtam in rugaciune pe aceasta mama si pe copilasul ei! Sunt speciali, in ochii lui Dumnezeu si in ochii mei!! Dumnezeu sa reverse harul Sau peste ei din plin!!

Update: In urma cu 2 zile micutul Flavius a plecat la Domnul. Rugati-va pentru fam. Fodorean! Fie ca Dumnezeu sa le mangaiele inimile atat de indurerate si sa le dea pacea!

familie

6 comentarii

    1. de multe ori noi ca crestini trebuie sa mergem cu capul plecat tristi deznadajduiti dar aici este cel mai mare mister atita timp cit esti cu capul in jos ai ocazia sa l vezi pe cel cazut in sant pe cel descult pe cel ranit acolo plecat il vezi pe cel in suferinta si de fapt acolo i ti dai seama ca domnul te trece ca sa vezi toate aceste probleme sa sti si sa simti cu ce i care sint acolo jos in vale si un lucru maret este acela caci doar in cuptor ni se rup legaturile cu care sintem legate dragele mele vreau sa va incurajez sa stiti ca atunci ajungi sa fi fericit doar cind incerci sa ti numeri binecuvintarile in timp ce altii isi vad doar suferinte domnul este singurul care stie drumul nostru si ceea ce avem nevoie in calatoria noastra spre casa eterna dar si doresc sa fim incredintate ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce l iubesc pe dunezeu AIMIN

  1. O cunosc pe Daniela si familia ei DOMNUL sa fie sprijinul lor in aceste momente, sunt momente foarte grele le spun din propria experienta… .si noua ne-a plecat la Domnul un copilas(care avea atunci 3 anisori ) este greu nu sunt cuvinte care sa poata mingiia dar noi ca si credinciosi trebuie sa traim cu mai multa credinta ca sa ne putem intiilni cu ce dragi ai nostrii acolo sus ,,eu abia astept sa ma pot intilni cu copilasul meu…..,,DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE FAM. FODOREAN.Mihaela loredana Tofan.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.