VesnicTe voi lauda! -impresii turneu Speranta 2014!


afisŞi toţi au rămas uimiţi de mărirea lui Dumnezeu! (Luca 9:43)

Am avut harul sa slujim (eu si sotul Mitica) in acest an cu membrii grupului Speranta in cadrul turneului misionar intitulat „Pasi spre o viata noua” in Ucraina si Romania. A fost o experienta deosebita traita alaturi de oameni deosebiti! Am ramas impresionata de dedicarea, slujirea si eforturile foarte mari care se fac intr-un astfel de turneu. Am apreciat in mod deosebit faptul ca nu porneam spre nicio locatie unde urma sa slujim fara rugaciune, fara incredintarea in mana lui Dumnezeu si fara implorarea harului Sau peste oamenii care vor veni sa asculte Evanghelia. De asemenea, am ramas placut surprinsa de faptul ca pe autocar unii din tinerii din grup si-au spus marturia intoarcerii la Hristos sau ne-au impartasit experiente cu Dumnezeu. Soferul autocarului ne-a impartasit modul in care s-a intors la Hristos: cu ani in urma, angajat fiind la Tabitatour, el trebuia sa duca gr. Speranta la diferite locatii. Astfel, fiind cu ei in turneu saptamani la rand si fiind impresionat de marturia lor, s-a intors la Dumnezeu. Acum, el conduce gr. Speranta gratuit in turneele din Romania. Domnul sa-i rasplateasca jertfa!
De asemenea, mi-a placut faptul ca pe autocar am ascultat predici video foarte ziditoare si incurajatoare sustinute de David Wilkerson, autorul cartii Crucea si pumnalul sau de pastorul Jim Cymbala.

Versetul de mai sus spune: Şi toţi au rămas uimiţi de mărirea lui Dumnezeu! (Luca 9:43) Si eu pot sa spun la fel: am ramas uimita de marirea lui Dumnezeu in aceste zile slujind cu gr. Speranta!

grup
Este cunoscut faptul ca cei mai mulţi dintre noi ne dorim mai mult de la viaţă, dar adevărul minunat pe care vreau sa vi-l impartasesc azieste că noi suntem în stare să facem mult mai mult decât facem deja! Cine poate sta împotriva unei om hotărât, care Îl are pe Dumnezeu de partea sa şi care lucrează după voia Lui? Nimeni!

gorcea“Toţi putem visa. Fiecare dintre noi are o şansă egală. Amintiţi-vă, noi slujim unui Dumnezeu care spune că toate lucrurile sunt posibile cu El. În fiecare zi ne putem trezi cu speranţa că astăzi lucrurile se vor schimba în bine. Noi putem spune: „Mă voi schimba, viaţa mea se va schimba”. (…) Fii răbdător cu tine însuţi.Nu renunţa şi fii încrezător că te vei schimba în fiecare zi. Nu fi satisfacut cu mai puţin decât poţi tu să fii!” (Joyce Meyer) Nu te mulţumi cu mai puţin de la tine! Nu fi satisfacut(ă) cu mai puţin decât poţi tu să fii! În mâna lui Dumnezeu, tu poţi fi un vas de cinste, un vas prin intermediul căruia El schimbă faţa lumii! Tu poţi fi omul care arată mărirea lui Dumnezeu!

În fiecare om, Dumnezeu a pus o măsură bună de potenţial şi aşteaptă ca acesta să îl folosească pentru împărăţia Lui. Dacă şi tu vei înţelege acestmitica adevăr, îl vei pune la inimă şi vei munci pentru a-l dezvolta, vei ajunge să faci în această lume lucruri măreţe, la fel ca oricine altcineva! Nimeni nu este mai bun(ă), sau mai puţin bun(ă) decât tine! În ochii lui Dumnezeu toţi oamenii sunt egali şi înzestraţi cu potenţial, în diverse domenii. Diferenţa intervine atunci când unii aleg să îşi pună acest potenţial pe altarul de slujire al lui Dumnezeu, iar alţii nu, şi se mulţumesc astfel să îşi trăiască viaţa în mediocritate, confort şi comoditate. Nu înteleg că şi ei pot face lucrări mari şi minunate, dacă aleg să-L caute pe Dumnezeu cu toată inima şi să arate oamenilor mărirea lui Dumnezeu!


Omul care va dori să schimbe lumea prin arătarea măririi, puterii şi dragostei lui Dumnezeu, şi va suferi la vederea numărului mare de muritori care se îndreaptă vertiginos înspre iad şi pierzare, va fi folosit de Dumnezeu pentru a o schimba! Fii omul care schimbă faţa lumii şi o îndreaptă înspre Dumnezeu! Doreşte-ţi acest lucru! Oamenii vor rămânea atunci uimiţi de mărirea lui Dumnezeu şi Îl vor lăuda datorită ţie!

turneuCare este influenţa pe care o manifeşti asupra semenilor? Este ea una bună, sau este una mai puţin bună? Nu te mulţumi cu una mai puţin bună, pentru că ea este sub standardul lui Dumnezeu. Răsplata pe care o vei primi în cer va fi pe măsura dedicării tale în arătarea măririi lui Dumnezeu: va fi una măreaţă, sau una mai puţin măreaţă. Tu alegi!

Astăzi, hotărăşte-te să arăţi mărirea lui Dumnezeu prin fiecare alegere, decizie sau faptă pe care o vei face! Aceasta este DATORIA sfântă a fiecărui credincios!

alinafetele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.