Gândurile Danielei Delibas din cartea “Cuvinte de aur pentru suflete de aur”!


cuvinte de aurPentru ca cartea “Cuvinte de aur pentru suflete de aur” sa vada tiparul este si meritul vostru dragi cititori care m-ati incurajat, sprijinit si sponsorizat.

Va multumesc din inima si va doresc sa aveti mereu inimi de aur, inimi bune, curate (vezi Ps.51:10) care sa adune tot ce e frumos, curat si vrednic de iubit si mai ales Cuvantul vietii (vezi Psalmul 119:11) in ele traind o viata frumoasa si rodnica.

Aceasta carte face parte din proiectul “Cumparand aceasta carte un sarac va avea o paine pe masa”.

Asa cum reiese si din numele proiectului, banii obtinuti din vanzarea cartiilor sunt pentru saracii din cadrul centrului social Iosua si Caleb, fundatie care se ocupa cu persoanele cu dizabilitati, batrani abandonati, copii orfani si saracii care sunt la limita existentei.

Speram ca prin aceste proiecte sa aducem mai mult decat o paine sau lucruri materiale .Dorim sa aducem lumina acolo unde e intuneric, speranta in loc de disperare , bucurie in loc de tristete, iubire in loc de ura, pace in loc de neliniste, credinta in loc de necredinta…

Cartea este acum la indemana voastra. Ea contine citate, maxime si cugetari, meditatii si multe versete valoroase din Biblie.Scriitoarea crestina Daniela Delibas impreuna cu Ligia Seman, o alta scriitoare de valoare a Romaniei au fost cu sufletul parte din aceste proiecte.Impreuna cu alti scriitori si bloggeri, cartea s-a bucurat de o apreciere si de o atentie deosebita.

Daniela DelibasChiar la inceput cartii Daniela Delibas declara :

“Cuvintele înţelepte inspirate din Biblie şi scrise de oamenii care caută voia lui Dumnezeu în viaţa lor, ne pot influenţa viaţa pentru eternitate. Angela Peşchir ne aduce, în cartea de faţă, o multitudine de astfel de „cuvinte de aur” pe care trebuie să le punem într-o „inimă de aur” şi să le lăsăm să rodească în viaţa noastră. Citeşte Cuvinte de aur pentru suflete de aur şi vei primi o nouă perspectivă asupra vieţii tale. Oamenii care se lasă inspiraţi ajung să trăiască vieţi valoroase! Fii un astfel de om! Daniela Delibas, autoarea cărţii Femeia care mută munţii.

Cartea „Cuvinte de aur pentru suflete de aur” nu are un pret fix deoarece ea se poate obtine in urma unei donatii fie ea cat de mica in functie de posibilitatile fiecaruia.

Ea poate fi comandata pentru cei care locuiesc in Romania pe E-mail: iosua.caleb@gmail.com in urma unei donatii AICI pentru Centrul de ajutor social Iosua si Caleb, fundatie care se ocupa cu persoanele cu dizabilitati, copiii saraci, orfani si batranii abandonati .

Puteti dona online prin paypal direct aici. Daca nu aveti cont puteti sa va deschideti unul citind instructiunile de aici.
insulaekklesia. In urma donatiei puteti comanda cartea pe adresa cuvintedeaur@ gmail.com pentru cei care locuiti in Diaspora.

Exista deasemenea si posibilitatea comandarii cartii prin plata ramburs dar asta va trebui sa specificati in email.

Va multumim din inima. ( Angela Abigail)

Articol preluat de pe http://www.insulaekklesia.ro/. Mai multe informatii despre scriitoare si despre modul in care puteti comanda aceasta carte deosebita, cu scopul de a crea o lume mai buna, aflati aici: http://www.insulaekklesia.ro/.

„De fiecare data cand vom face un bine, iar in urma acestui act numele lui Dumnezeu va fi laudat, vom primi o mare rasplata din mana lui Dumnezeu!

Astazi, asigura-te ca numele lui Dumnezeu va fi laudat si binecuvantat datorita tie!!”  (Daniela Delibas)

cuvinte mare

4 comentarii

  1. Daniela, va fi și în alte biblioteci? De exemplu Kerigma sau Micul Betleem? Dacă nu, când merg în țară, o să ne cunoaștem sper și o să o iau de la tine personal 🙂

    1. Da, va fi si in alte librarii mari din tara. Dar mai bine ne intalnim sa ti-o dau personal! te pup:)

  2. Buna ziua doamna Daniela as vrea sa va intreb unde se poate gasi cartea ? As cumpara si eu .

    1. Buna ziua doamna Duca. Cartea poate fi comandata de pe http://www.insulaekklesia.ro/. Aici gasesti toate informatiile despre autoarea cartii. fiti binecuvantata!:)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.