Fericirea este machiajul femeii!


noi„Fericirea este machiajul femeii!” Imi place mult acest gand pentru ca ma reprezinta: NU sunt si nu cred ca voi putea fi vreodata adepta machiajului puternic, tipator, a celui care face femeia sa arate precum o papusa vie sau ca si cum ar purta o masca, si nicidecum ca o fiinta umana.

Din pacate, in lumea crestina de azi, machiajul puternic a devenit o moda. 

Nu mai vedem femei care Il arata pe Hristos ci vedem femei care isi arata frumusetea proprie.

Din pacate nu cea sufleteasca, ci doar cea exterioara…

2 comentarii

  1. te iubesc iubita mea pentru ceea ce dunezeu a facut din tine fii incontinuare o oaza si un canal de binecuvintare pentru cei insetati care inca nu au gustat din fericirea pe care numai unul dumnezeu ne o poate oferi cu adevarat fii o mama a orfanului picior pentru schiop mina pentru ciung ochi pentru orb si la finele vietii vei avea cea mai fericita vacanta unde tatal nostru ne o va darui pentru eternitate. chiear daca nu ma cunosti eu ma rog pentru tine ca sa fii si mai roditoare si poate atunci cind ne vom intilni s au vom avea binecuvintata ocazie sa vorbim vei fi surprinsa ca alaturi de tine cu aceeasi daruire sint multe surori care pe acest pamint nu au avut vacante dar asteapta impreuna cu tine rasplatirea de la cel mai pretios tata TATAL DUMNEZEU IN VECI SA FIE GLORIFICAT AMIN !

    1. Dumnezeu sa va binecuvanteze sora Bernat Mariana! Va multumesc pentru mesajul de incurajare! Va multumesc si pentru sustinerea in rugaciune. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvaneze slujirea pe care o faceti din plin!! Mari si minunate binecuvantari sunt pregatite ptr cei care se ostenesc in lucrarea Domnului!! Sper sa ne intalnim intr-o zi si sa ne bucuram in Domnul!! Ramaneti activa si credinciaosa Domnului si El va va rasplati!
      Cu dragoste in Hristos,Daniela Delibas.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.