Interviu cu Andrei Tibrea la Agenda Misionara despre turneul misionar din Europa!


In editia din aceasta saptamana a emisiunii Agenda Misionara difuzata saptamanal la Radio Vocea Evangheliei va invit sa ascultati un interviu cu Andrei Tibrea despre turneul misionar pe care il va face in Europa in luna iunie impreuna cu gr. Raze de lumina din care face parte. Andrei Tibrea este si interpret al Gr. Speranta alaturi de sotia sa Denisa. Pe tot parcursul lunii iunie ei vor vizita mai multe biserici din Austria, Germania, Italia si Spania unde vor inalta cantari de lauda adresate lui Dumnezeu alaturi de ceilalti componenti ai gr. Raze de lumina.

L-am invitat la Agenda Misionara pentru a ne oferi detalii despre acest turneu misionar  al carui scop este de a sprijini ridicarea unei scoli in Uganda, Africa, acolo unde Misiunea Speranta este implicata in mai multe proiecte.

Va invit sa ascultati acest interviu in ziua de vineri la ora 13 si in reluare sambata la ora 10 a.m. Ascultati  Radio Vocea Evangheliei pe 94,2 FM sau pe internet pe http://www.rvesv.ro.

Mai multe detalii despre proiectele Misiunii Speranta in Africa si despre modul in care le puteti sustine financiar aflati pe http://www.speranta.ro.

agenda misiomn

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.