Interviu cu Radu Almasan la Agenda Misionara despre „luna sperantei”!


indiaIn editia din aceasta saptamana a emisiunii Agenda Misionara va invit sa ascultati un interviu cu Radu Almasan, directorul Misiunii Speranta. El va vorbi despre demersul initiat in acest an de  Misiunea Speranta si intitulat „luna mai, luna sperantei”.

 „Având convingerea că singura investiție cu valoare eternă este cea care atinge sufletul, dorim să contribuim la înseninarea vieților celor din jurul nostru, declarând luna mai ca fiind „luna speranței”! În această lună vă încurajăm să ne fiți parteneri contribuind cu o donație care va ajuta ca lucrarea de misiune sa înainteze.

De peste 20 de ani, având ca motto: „Alături de oameni, pentru sufletele lor!” și motivați de porunca Domnului Isus de a ne iubi semenii ca pe noi înșine, Misiunea Speranța, prin membrii și colaboratorii ei, se implică în lucrarea de evanghelizare și ajutorare a celor care au nevoie de sprijin spiritual și material.” spune Radu Almasan.

Vestirea Evangheliei, suflete câștigate, sponsorizarea pastorilor și a misionarilor, plantarea și construirea de biserici, adapostirea văduvelor și orfanilor, copii hrăniți și educați, săpare de fântâni în zone secetoase, construirea de locuințe, ajutorarea persoanelor cu dizabilități sau în suferință sunt câteva dintre obiectivele vizate de Misiunea Speranța prin proiectele pe care le desfășoară în ROMÂNIA, UGANDA, KENYA, ETIOPIA, INDIA, INDONEZIA, FILIPINE, VIETNAM, CAMBODGIA, CUBA și HAITI.

Credem că cel mai bun mod de a-i atrage pe oameni la Hristos constă în a le arăta dragostea Lui, prin faptul că ne pasă de problemele lor și fiind dispuși să le întindem o mână de ajutor. Fiecare are posibilitatea de a răspândi speranță, arătând celor aflați în nevoi un strop din dragostea, mila și bunătatea lui Dumnezeu! Să facem cunoscut Numele lui Dumnezeu, să vestim bogăția harului Său, deschizându-ne inimile față de nevoile celor singuri, săraci și lipsiți!

„Dar cine are bogățiile lumii acesteia, și vede pe fratele sau în nevoie, și își închide inima față de el, cum rămane în el dragostea de Dumnezeu?” (1 Ioan 3:17)

*Pentru a afla conturile unde puteti face donații in acest sens dati click pe: https://danieladelibas.wordpress.com/2014/05/13/mai-luna-sperantei-cu-misiunea-speranta-alatura-te-lor-in-misiune/.

Mai multe detalii aflati pe http://www.speranta.ro.

Deschideti-va inima pentru a darui speranta oamenilor aflati in mari nevoi spirituale si materiale din lumea intreaga! Poate ca, prin gestul dumneavoastra, ei vor ajunge sa-L cunoasca pe Hristos!!

agenda misiomn

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.