Daruieste un zambet pe fetele copiilor din Africa si Asia! Daruieste 2 % pentru Misiunea Speranța!


speranta

Daruieste un zambet pe fetele copiilor din Africa si Asia oferind 2% din impozitul pe anul 2013 către Misiunea Speranța. Pentru aceasta au mai rămas insa doar câteva zile în când mai aveți posibilitatea să redirecționați 2% din impozitul deja plătit statului în anul 2013 către Misiunea Speranța.

Având ca motto: „Alături de oameni, pentru sufletele lor!”, echipa misiunii contribuie la vestirea Evangheliei și ajutorarea semenilor aflați în apropierea noastră, în România, dar și a celor ce își duc existența în locuri izolate, în sărăcie, în țări din Africa și Asia. Pentru a afla mai multe detalii despre proiectele în care Misiunea Speranța este implicată, vă rugăm să vizitați pagina http://www.speranta.ro.

Dacă nu ați completat încă formularul 230 aveți posiblitatea de a-l descărca accesând http://www.speranta.ro. Tot aici găsiți și modelul de completare.

Dacă în anul 2013 ați realizat venituri din alte surse și doriți să redirecționați 2% din impozitul plătit statului pentru susținerea proiectelor Misiunii Speranța, găsiți atașată declarația 200. Formularele completate se vor depune la Administrația Financiară de care aparțineți până la data de 25 mai 2014.

Mai multe detalii despre proiectele Misiunii Speranta, dar si materiale video cu implicarea lor in Africa si Asia, aflati accesand site-ul  www.speranta.ro.

cristi repede

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.