Femeia care muta muntii!!O carte scrisa de mine pentru tine!

Cartea „Femeia care muta muntii” la pret special de Ziua Mondiala a Cartii!


femeiamuntiiCongresul General UNESCO a declarat 23 aprilie, Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, iar în România, printr-o Hotărâre de Guvern din 2005, data de 23 aprilie a fost declarată Ziua Bibliotecarului. Salut cu aceasta ocazie toti scriitorii si cititorii din lumea intreaga si le doresc cat mai multe carti, scrise sau citite!!

Scrisul imi face mie lumea mult mai frumoasa, daruindu-i relatiei mele cu Dumnezeu, dar si cu cei dragi, sau cu cititorii mei, o nota deosebita, intima, plina de farmec si frumusete! Iubesc sa scriu! Scriu pentru ca asta imi elibereaza sufletul de „focul” interior pe care il simt in inima de fiecare data cand stau in partasie stransa cu Dumnezeu si cand ma gandesc la semenii mei care poate Il cauta, sau nu, pe Dumnezeu!

Scriu pentru ca vreau ca lumea intreaga sa cunoasca din frumusetea Chipului lui Dumnezeu, sa se indragosteasca de El si sa-L slujeasca din toata inima! Scriu din dorinta de a schimba lumea!

In aceasta zi speciala, Ziua Mondiala a Cartii, doresc sa ofer cartea mea la un pret special: 15lei. In librariiile din tara ea se gaseste la pretul de 30lei. Cei doritori imi pot scrie pe adresa delibasdaniela@gmail.com, pe facebook sub numele Daniela Delibas sau pot apela numarul de telefon 0745618131.

Scrieti, sau cititi, pentru a ne face lumea mai frumoasa!!

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.