„O scriitoare a plecat in India pentru a scrie o carte” – detalii la „Agenda Misionara” la RVE!


Zorii_unei_noi_vie_i1_thumbIn cadrul editiei de maine, 10 ianuarie, a emisiunii Agenda Misionara veti putea afla detalii despre calatoria misionara in care scriitoarea crestina Carmen Simiras a pornit in India. Ea o insoteste pe misionara Silvia Costache in aceasta calatorie cu dorinta de a se documenta cu privire la provocarile si experietele pe care misionarii le au in India. Astfel, ea va aduna material pentru urmatoarea ei carte pe care o va scrie despre lucrarea misionara de pe pamantul indian.

 Carmen Simiras este autoarea a 6 carti dintre care amintesc: Cand norii intuneca cerul, Biruinta Iubirii, Zorii unei noi dimineti.

…” Poate că printre cititorii acestei cărţi intitulate „Zorii unei noi dimineti” vor fi suflete care caută să le umple golul din inimă. Sper ca prezenta povestire să-i ajute să înţeleagă că nimic nu satură căutarea decât Dumnezeu. Nici faima, nici onorurile, nici sexul, nici comorile întregii lumi nu-L vor putea înlocui pe Dumnezeu.

Totodată vreau să-i mulţumesc Elenei, pentru răbdarea de care a dat dovadă în zecile de ore petrecute împreună, ore în care i-am adresat mii de întrebări şi pentru că mi-a pus la dispoziţie tot materialul de care dispunea: scrisori, e-mai-uri, jurnal. Din multitudinea de întâmplări din viaţa ei, am ales să le aştern pe hârtie doar pe acelea care serveau scopului pe care mi l-am propus: acela de a prezenta lumii o viaţă transformată de puterea lui Dumnezeu.
Majoritatea numelor au fost schimbate”, a scris Carmen Emanuela Simiras in prefata cartii.
agenda misionaraFiti pe receptie vineri de la ora 13 si sambata de la 10.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.