Gabriel Gorcea la „Gand de Sarbatoare” la Radio Vocea Evangheliei!


gorcea familyIn ziua de 25 decembrie, zi in care sarbatorim cu inimi pline de bucurie nasterea lui Isus Hristos, la Radio Vocea Evangheliei il veti putea asculta pe Gabriel Gorcea, invitat la „Gand de Sarbatoare”. La 8:30 dimineata, si in reluare seara la 19, veti putea asculta gandul de sarbatoare adresat de el ascultatorilor Radio Vocea Evangheliei.

Gabriel Gorcea este directorul Misiunii Speranta si liderul grupului Speranta.  Gabriel Gorcea si familia ureaza tuturor Sarbatori Fericite!!

Puteti asculta inregistrarea audio dand clic aici: http://www.rvesv.ro/ si apoi selectand gandul de sarbatoare al lui Gabriel Gorcea. De asemenea, pe pagina oficiala a Radio Vocea Evangheliei gasiti si gandurile de sarbatoare adresate ascultatorilor RVE de catre: pastor Florin Ianovici, profesor Marius Cruceru, Lidia Schiopu-redactor-sef al revistei pentru femei Priscila, Angela Tiprigan, Radu Almasan-director al studio Speranta, sotii Adriana si Gigi Cosman, sotii Adina si Paul iliescu-interpreti de muzica crestina si altii!

Craciun Fericit tuturor!! Fie ca bucuria venirii in lume a lui Mesia sa va umple inimile si vietile de bucurie, pace si dragoste!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.