Radu Almasan invitat la “Gand de sarbatoare” la Radio Vocea Evangheliei!


gand de sarbatoareRadu Almasan, directorul studioului Speranta va fi invitat maine, 18 dec., la “Gand de sarbatoare” la Radio Vocea Evangheliei. Veti putea asculta gandul sau de sarbatoare incepand cu ora 8:30, in cadrul matinalului, si in reluare seara la ora 19.

colinde_noiMuzica ne aduce sufletele mai aproape de Dumnezeu iar melodiile ascultate in aceasta perioada de sarbatoare la RVE ne ajuta sa traim bucuria nasterii Mantuitorului Isus Hristos in umila iesle din Betleem. Despre muzica si beneficiile ei in viata credinciosului, precum si despre ofertele de CD-uri si DVD-uri facute in aceasta perioada de studio Speranta, ne va vorbi Radu Almasan, directorul studioului Speranta, sub genericul “Gand de sarbatoare”. De asemenea, pe tot parcursul sarbatorilor de iarna veti putea asculta la Radio Vocea Evangheliei colinde insotite de urari de sarbatoare din partea diversilor interpreti ai gr. Speranta precum Gabi Gorcea, Radu Almasan, Ema Repede si altii.

Sarbatori Fericite!

Puteti asculta inregistrarea audio aici:http://www.rvesv.ro/

Detalii despre ofertele de CD-uri si DVD-uri facute in aceasta perioada de sarbatoare de studio Speranta aflati aici http://speranta.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=13.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.