Adriana Cosman invitata la „Gand de Sarbatoare” la Radio Vocea Evangheliei!


cosman-gigi-si-adrianaIn cadrul matinalului de luni, 16 decembrie, veti putea asculta la Radio Vocea Evangheliei Suceava prima editie a emisiunii „Gand de Sarbatoare”, o emisiune in care voi avea ca invitati diverse persoane cunoscute din lumea crestina si care vor avea un gand de sarbatoare pentru ascultatorii RVE. Primul invitat este Adriana Cosman, cunoscuta publicului crestin prin intermediul conferintelor pentru femei pe care le tine la nivel national si international, al articolelor publicate in revista pentru femei Priscila si al conferintelor pentru familii pe care le tine impreuna cu sotul ei, Gigi Cosman. Asadar, luni, la ora 8:30, in cadrul matinalului, Adriana Cosman va adresa un gand de sarbatoare ascultatorilor RVE. Fiti pe receptie pe 94,2 FM sau pe rvesv.ro.

In cadrul fiecarui matinal, in urmatoarele 2 saptamani, veti putea asculta si gandul de sarbatoare adresat din inima ascultorilor RVE de Gigi Cosman, Lidia Schiopu, Florin Ianovici, Angela Tiprigan, sotii Adina si Paul Iliescu, Radu Almasan (Studio Speranta), Gabriel Gorcea (Grupul si Misiunea Speranta), Marius Cruceru si altii.

Puteti asculta gandul adresat de Adriana Cosman Ascultatorilor Radio Vocea Evangheliei aici. Astfel, veti intra pe pagina oficiala a Radio Vocea Evangheliei iar aici gasiti inregistrarile audio ale tuturor invitatilor, pe care le voi posta pe parcursul difuzarii lor! Pentru a le putea asculta, inchideti sonorul de la radio dand click pe el, si apasati click pe inregistrarea din dreptul numelui persoanei pe care doriti sa o ascultati.

Sarbatori Binecuvantate!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.