Munca mea in radio si TV!!

„Agenda Misionara” la Radio Vocea Evangheliei!


agenda misionaraDat fiind faptul ca sunt pasionata de stirile misionare, prima emisiune pe care o voi realiza in calitate de redactor-crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava, dupa pauza de 6 ani de zile in care am fost in concediu-crestere copil, va fi „Agenda Misionara”. Puteti asculta aceasta emisiune in fiecare vineri la ora 13 si in reluare sambata la ora 10 dimineata. Timp de 30 de minute veti putea asculta stiri, experiente, provocari si dialoguri cu misionari din lumea intreaga. Puteti asculta RVE pe 94.2 FM sau pe internet pe http://www.rvesv.ro.

 „Agenda Misionara”, o emisiune prin care doresc sa aduc lumea misionara mai aproape de inima ta! Asculta si roaga-te pentru misionarii din lumea intreaga! Rugaciunea ta poate schimba lumea!!

Standard

4 gânduri despre „„Agenda Misionara” la Radio Vocea Evangheliei!

  1. Si mie imi plac stirile misioare, in special cele referitoare la Israel. Sunt de un an abonata la revista „Stiri din Israel”. E deosebita. Cuprinde si stiri misionare, descoperiri stiintifice, lectii biblice referitoare la Tara Sfanta si multe alte articole…..

  2. ester zice:

    As putea avea inregistrarea editiei in care a fost invitata Carmen Franciuc? Cei din Torino doresc sa o asculte. Multumesc si Donul sa te binecuvinteze ! Estera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.