Invatatura din Scripturi, prezentare de carte, prajituri si bucurie in suflet la intalnirea femeilor de la Bosanci!


conferinta-femeilor-suceava-17Biserica penticostala din Bosanci organizeaza sambata, 23 noiembrie, incepand cu ora 9 o intalnire speciala de indrumare si incurajare a surorilor, avand ca tema „Slujind Domnului dupa modelul lui Lois si Eunice”.

In cadrul intalnirii este invitata Lidia Rascol iar confirmarea prezentei se face la numarul de telefon: 0745 815347. Ne vom bucura impreuna de un timp binecuvantat in care Lidia Rascol va avea un mesaj cu tema „Slujind Domnului dupa modelul lui Lois si Eunice”, isi va spune marturia si ne va prezenta ultima ei carte scrisa pentru mame, sotii si nu numai. Toate acestea la o prajitura servita cu o cafea\ceai si la bucate pregatite cu mult drag de femeile din cadrul bisericii Betel din Bosanci.

De asemenea, cartea „Femeia care muta muntii” va putea fi cumparata la un pret special la aceasta intalnire. Va astept cu mult drag la intalnirea organizata de femei pentru sufletul femeii!

Toate femeile care doresc sa ia parte la aceasta intalnire speciala de indrumare si incurajare a surorilor cu tema „Slujind Domnului dupa modelul lui Lois si Eunice”, sunt asteptate cu toata dragostea!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.