Gandul unei mame despre cartea „Femeia care muta muntii”!


floridemandarin„Am auzit de această carte cu un an în urmă la Radio și mi-am dorit-0 mult. De curând am reușit să ajung în posesia ei, dar fiind faptul că la mine ajung destul de greu lucrurile din România. Cărțile în special le plimb peste hotare în neștire…după care se reîntorc cuminți în România.

„Femeia care mută munții” prezintă starea femeii în interior, fie ea femeie casnică sau cu o carieră în spate. Deși lucrurile exterioare pot părea diferite, în interior femeia are de luptat cu munți de neîncredere, sensibilitate, oboseală, descurajare, mândrie, frică …și peste acești munți ea poate fi învinsă, sau învingătoare. Cartea de față identifică o parte din cei mai importanți „munți” cu care se luptă femeile și dă soluții practice pentru excaladarea și trecerea lor. Îmi place că autoarea, Daniela Delibaș, nuanțează sentimentele femeii în cele mai mici amănunte, și în toată cartea m-am regăsit pe mine cu defectele și calitățile mele, cu poverile și victoriile mele. Autoarea ne încurajează să ne cunoaștem pe noi însene, și să lucrăm la caracterul nostru și să escaladăm fiecare munte cu care ne confruntăm, cu curaj și hotărâre și cu încrederea că putem învinge orice problemă dacă ne lăsăm călăuzite de Dumnezeu în hotărârile de zi cu zi. Viața nu trebuie luată ca un întreg, ci trăită clipă după clipă bucurându-ne chiar și de mânuțele murdare de pe geamurile abia șterse, și de vasele murdare din bucătărie care au apărut din senin, sau de serile frustrante în care nici măcar soțul nu ne înțelege oboseala. Toate clipele se adună în viața noastră și noi decidem ce tablou vrem să privim în urmă, în trecutul nostru. Ideea este să facem din viețile noastre opere de artă demne de a fi expuse în galeria Creatorului și admirate o eternitate.

Femeia care mută munții” o puteți găsi pe Kerigma sau la orice altă librărie creștină. Daniela Delibaș are și blog personal prin care puteți lua legătura cu ea. Recomand cartea nu doar femeilor, ci și bărbaților care doresc să-și cunoască femeile din viața lor!” (Patraucean Nicoleta, coordonatoarea blogului „Flori de mandarin”.)

Multumesc acestei mame pentru gandurile frumoase. Mai multe articole scrise de autoarea acestui articol gasiti pe blogul ei personal http://floridemandarin.wordpress.com/.  De asemenea, ea va publica in curand o carte deosebita intitulata „In lupta cu sinele”.  Mai multe detalii despre carte voi publica pe blog imediat ce cartea va iesi de sub tipar.

Dumnezeu sa binecuvanteze inima ei pusa in slujba lui Dumnezeu!

Articol preluat de pe http://floridemandarin.wordpress.com/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.