Cartea „Femeia care muta muntii” la pret special la Conferinta Interconfesionala a Femeilor!


femeiamuntiiIn cadrul Conferintei Interconfesionala a Femeilor organizata de Radio Vocea Evangheliei Suceava in perioada 8-9 noiembrie 2013 veti putea achiziona cartea „Femeia care muta munti” la un pret special! Una din invitatele conferintei este Angela Tiprigan. Despre cartea „Femeia care muta muntii” ea a spus:

“Zestrea literaturii crestine din ultimii 20 de ani este formata in mare parte din traduceri:carti valoroase care ne-au influentat in ani si ne-au insotit ca niste prieteni atunci cand aveam nevoie de ceva deosebit.Insa, bucuria mea cea mare este ca aceasta zestre este completata cu aparitiile romanesti ale acelora cu care ne ingemanam radacinile,cultura, graiul si simtirea.

angela-tipriganDaniela Delibas este o crestina matura care nu-I aminteste zilnic Lui D-zeu cat de mari sunt muntii din viata ei, ci fiecarui munte ii spune cat de mare si biruitor este D-zeu.Studiind cu atentie cartea,iti dai seama ca muntii problemelor si suferintelor de tot felul  sunt un numitor comun de cele mai multe ori.Autoarea nu ne indeamna sa le poruncim triumfalistic sa se mute din calea noastra,ci ne ia intr-o calatorie,pas cu pas in escaladarea lor,indiferent de inaltime.Acest alpinism spiritual impreuna cu Domnul  intareste omul dinlauntru si ne schimba complet perspectiva.
Impreuna cu Daniela si cu cele care vor avea intelepciunea sa faca acest studiu,vom binecuvanta pe Cel care a pus muntii in calea noastra nu ca sa ne limiteze orizontul,ci ca sa ne sporeasca dorinta de a ne inalta mereu mai sus.”
 Fie ca Dumnezeu sa reverse harul Lui peste conferinta!!
Anunțuri

2 gânduri despre „Cartea „Femeia care muta muntii” la pret special la Conferinta Interconfesionala a Femeilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s