Apel la rugaciune pentru familia Tomoiaga care a pierdut doi copii intr-un accident rutier.


tomPsalmi 34:18
Domnul este aproape de cei cu inima înfrîntă

1 Tesaloniceni 4:13-17
Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, cari n’au nădejde. 14 Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El. 15 Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvîntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămînea pînă la venirea Domnului, nu vom lua -o înaintea celor adormiţi. 16 Căci însuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trîmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întîi vor învia cei morţi în Hristos. 17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întîmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Condoleante familiei Matei Tomoiaga si Dumnezeu sa mangaie parintii si rudeniile acestor mici ingerasi care au plecat abrupt la Domnul Duminica seara intr-un accident teribil.

Familia este din Axtel, Texas, de la Biserica Golgota. Doi dintre cei trei copii ai familiei, Dayana, la varsta de 8 ani si Matei, la varsta 5 ani au decedat. Accidentul a avut loc in statul Illinois.

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia prin aceasta incercare grea! El sa dea pace si mangaiere tuturor celor indurerati.

Matusa Dayanei, Georgeta, a postat acest video (realizat de Matei, tatal lui Matei si Dayana) in care Dayana canta ‘Amazing Grace’. Cu ce voce superba Il lauda pe Dumnezeu. Dayana, probabil ca acuma canta in cor cu ingeri!!!

VIDEO si Photo by Matei Tomoiaga

sursa: http://rodiagnusdei.wordpress.com.

Anunțuri

10 gânduri despre „Apel la rugaciune pentru familia Tomoiaga care a pierdut doi copii intr-un accident rutier.

  1. bunul d-zeu sa ma aline durerea de parinte si sa va ocroteasca, acum copilasii sunt intre ingerii lui , sunt in slava lui , sa va dea putere sa treceti peste acest pas f dureros.domnul sa va ajute si sa va intaresca

  2. cuvintele sunt de prisos si nu stiu ce s-ar mai putea spune! !adevarat-a alinare o ve-ti primii de la CEL CE NE-A CREEAT.DOMNUL ISUS! SI FETITA MEA ALEXANDRA S-A DUS LA CERURI ACUM 4ANI LA NUMAI 10 ANI .GOLUL RAMAS NU IL V-A PUTEA UMPLE NIMENI PENTRU FAMILIA INDOLIATA, INSA NADEJDEA NOASTRA RAMINE CA NE VOM REVEDEA SUS IN CERURI ALATURI DE DOMNUL ISUS! SINCERE CONDOLEANTE!

  3. Oricitde amara e clipa prezentului,oricit de tulburi sunt gindurile uneori…pastreaza in adincul sufletului tau pacea si vegheaza ca nimeni sa nu ti-oumbreasca.Ramii tare in fata valurilor si nu uita ca cineva te asteapta in capatul dezamagirilor tale.Sa alergi dupa ajutorul lui Dumnezeu,el ramine vesnic credincios fagaduintelor facute.Nu uita caci ascultarea de Dumnezeu este conditia fericirii tale.Toate isi au vremea lor si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui”..daca e timpul furtunii acum poate in viata ta,crede caci va veni si timpul zilelor senine;daca etimpul lacrimilor ,va veni timpul cintarilor de bucurie;daca e indoiala si deznadejde,va veni clipa implinirilor;daca e timpul zecilor de intrebari, va veni timpul cind Dumnezeu iti va lumina ochii.In toate multumestei pentru harul deosebit ce ti-l da in fiecare zi.Timpul multumirii e mereu.Psalmul 20cu 1,2;2Corinteni 13cu11_14.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s