„Pretuieste darul vietii”- eveniment caritabil la centrul Iochebed Suceava!


pretuiesteviataCentrul Iochebed din Suceava va invita in ziua de 16 noiembrie 2013 la evenimentul de celebrare cu strangere de fonduri intitulat „Pretuieste darul vietii”. Intalnirea va avea loc la Cantina Liceului Filadelfia din str. Narciselor, nr. 5E si va incepe la ora 17. Fiti parte a acestui dineu organizat pentru ajutorarea celor aflati in nevoie care, de-a lungul anilor, au apelat la centrul Iochebed pentru ajutor.

Sute de copii au fost salvati de la avort prin consilierea pe care mamele aflate in dificultate si cu o sarcina nedorita au primit-o la centru. Ele au venit aici  pentru a cere sfaturi sau pur si simplu pentru a simti pe cineva aproape de inima lor, pentru a simti ca cuiva, din lumea aceasta vasta, ii pasa de ele si de problemele lor de tot felul. De asemenea, sute de familii  aflate in dificultate financiara au fost ajutate cu alimente, bani, rechizite etc.

Pentru a vedea imagini sau materiale video in legatura cu activitatea deosebita pe care centrul Iochebed o desfasoara, vino la  evenimentul de celebrare cu strangere de fonduri „Pretuieste darul vietii!” si deschide-ti inima! Nu fi nepasator fata de acesti oameni aflati in dificultate pentru ca astfel te privezi pe tine de o mare binecuvantare! Biblia spune: „Omul milostiov isi face bine sufletului sau!”. Fa-ti un mare bine si partcipa cu inima la acest eveniment!!

Aflati mai multe detalii pe pagina de facebook Centrul Iochebed Suceava.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s