De ce multi crestini mor in mod violent? Este important felul in care moare un om, in ochii lui Dumnezeu?!


alinabukhantsovMi-am pus aceasta intrebare „Este important felul in care moare un om, in ochii lui Dumnezeu?!”, in timp ce urmaream un material video facut in memoria  Alinei Buckantsov (tanara din imagine) o mama originara din Rusia care a fost ucisa intr-un mod extrem de violent, impreuna cu 2 dintre copilasii ei, de cumnatul ei aflat in acele momente, cel mai probabil sub influenta stupefiantelor.  Mai multe despre acest tragic incident am scris aici: https://danieladelibas.wordpress.com/2012/10/29/o-mama-tanara-impreuna-cu-2-dintre-copilasii-ei-moare-in-mod-neasteptat-doamne-de-ce-ingadui-asa-ceva/. Si exemplele de acest gen pot fi multe. Unul singur imi mai vine in minte: pastorul tanar din Bistrita care a murit impreuna cu fiul lui de 12 ani in urma cu cateva luni. A fost torturat impreuna cu fiul sau, dupa care li s-a incendiat masina. Au sfarsit intr-un mod tragic, parca prea tragic, asa cum cred ca a fost si in cazul tinerei mame si cei 2 copilasi ai ei. Si ne punem intrebarea: Este important felul in care moare un om, in ochii lui Dumnezeu?!

Eu cred ca nu! In ochii lui Dumnezeu nu este important cum moare un om, ci ceea ce este important este daca acel om, dupa moarte, va fi intampinat, sau nu, de Isus in Ceruri! Nu exista nicio demnitate in moarte! Chiar daca acest lucru ne frange inima! Chiar daca ne-am dori uneori, pentru noi sau pentru cei dragi noua, morti mai usoare, spunem noi, cu toarte astea, in ochii lui Dumnezeu nu este important cum moare un om. Acest trup, facut din tarana, nu este important. Important este SUFLETUL! Nu conteaza atat de mult ce se intampla cu trupul atunci cand paraseste acest pamant, ci conteaza ce se intampla cu sufletul. Conteaza unde se duce acesta: in Rai sau in Iad.

Martirii au fost dati la lei, au fost arsi de vii, le-a fost smulsa carnea de pe corp sau au fost rastigniti cu capul in jos, asemenea lui Petru. Cu totii au murit in moduri extrem de violente si tragice. Dumnezeu a ingaduit astfel! El nu a scapat lucrurile de sub control!

De ce multi crestini mor in mod violent? Este important felul in care moare un om, in ochii lui Dumnezeu?! Care este parerea voastra?! Am gresit facand afirmatiile de mai sus?

Dumnezeu sa aibe mila de noi toti!

2 comentarii

  1. Multe din aceste intrebari nu cred ca le vom gasii raspunsul pe pamint.
    Cea ce stim é ca si Isus o suferit pentru noi chiar de el nu o avut pacat.
    Gasim ca si unii apostoli au murit violent si chinuiti….observam ca pe unii crestini Domnul ii incearca cu saracia toata viata….iar pe altii tot crestinii ,Domnul ii binecuvinteaza cu bogatie….iar pe altii ii satura de viata si traiesc in belsug si mor impacati cu o moarte usoara. Nu cunoastem de ce cu unii Domnul se poarta asfel …dar ce stim e ca in cer vom gasii judecata Domnului dreapta. Cine sufera mult pe pamint mult va primii in cer…deoarece este scris ca nu se pierde nici o osteneala facuta in numele Domnului…Apostolul Pavel spune ca este o onoare la adresa lui Dumnezeu daca rabdam felurite incercari si ca acestea ne incununeaza vesnicia.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.