Impresii ale participantelor la Conferinta Nationala a Femeilor din Portugalia, 2013!


sambata (40)„A fost un prilej binecuvantat in care am simtit ca Dumnezeu imi vorbeste… ca imi sterge lacrimile si, prin cuvintele Dvs., imi spune ca nu sunt singura in lupta mea! Mai sunt si altii care sufera! Am fost ridicata si pot multumi Domnului din toata inima pentru aceasta conferinta!  Ce minunat ca exista femei care vor sa faca ceva frumos pentru Hristos! As vrea si eu sa fac asta intr-o zi… Cu ajutorul Lui stiu ca se va intampla!”

„A fost o conferinta care mi-a schimbat viata si mi-ar placea mult sa mai particip la o astfel de conferinta. M-a ajutat sa dau mai multa valoare lucrarii lui Dumnezeu! M-a ajutat sa trec biruitoare prin orice necaz sau incercare din viata mea! M-a invatat sa inteleg ca, prin toate incercarile prin care am trecut, Dumnezeu a fost cu mine si totul a fost dupa voia Lui. Mi-am dat seama ca am multa valoare in cohii lui Dumnezeu. Am simtit cu adevarat prezenta lui Dumnezeu in inima mea! Am petrecut trei zile binecuvantate de Domnul!”

„Pentru mine aceasta conferinta a fost un izvor de apa din care m-am adapat! Am invatat sa lupt mai mult in viata de zi cu zi cu orice munte, pentru a ajunge in final la neprihanire!”

„Este o intrunire la care merita sa participi pentru ca poti descoperi lucruri minunate despre tine ca femeie si despre scopul tau pe acest pamant.”

„Am putut pune capat unor ganduri rele. Am invatat multe lucruri bune despre viata, dar problema este ca le pot pune in practica pentru scurta vreme. Atunci cand vine o incercare, deja nu mai reusesc sa le pun in practica… Ma bucura nespus astfel de conferinte pentru ca imi doresc sa ma apropii tot mai mult de Dumnezeu!”

sambata (24)„Foarte frumos! M-am bucurat mult sa particip! Au fost prezentate idei si ganduri foarte bune si dupa voia Domnului!”

„Aceasta conferinta este foarte importanta pentru viata noastra pe acest pamant, in calitate de femei. Invatam foarte multe lucruri bune! Doresc sa se mai faca conferinte de acest gen. Domnul sa ne ajute sa implinim ceea ce am invatat! Chiar daca nu sunt casatorita, am invatat multe lucruri si ma pregatesc astfel pentru viata de casnicie pe care o sa o am. „

„Singura problema a mea este ca nu ma las in mana Tatalui! Nu am un timp de partasie cu Dumnezeu si din cauza asta nu am putere sa lupt impotriva muntilor care s-au amintit in cadrul acestei conferinte. Aceasta conferinta mi-a adus aminte ca trebuie sa lupt pentru a ajunge in Cer, sa lupt impotriva pacatului si sa ma impotrivesc lui Satan, mai ales la nivelul mintii si al gandurilor!”

„Conferinta aceasta a fost foarte benefica pentru toate femeile si fetele din biserica ELIM din Lisabona, dar si pentru mine! Mi-a placut foarte mult! Sper sa se mai organizeze astfel de conferinte pentru femei!”

„Ar trebui sa fie organizata mai des! Ne ajuta mult in ceea ce priveste cresterea noastra spirituala! Ne ajuta sa fim mai unite! Primim invatatura specifica femeii!”

„Foarte importanta pentru orice femeie care vrea sa traiasca mai intens cu Dumnezeu! Eficienta in ce priveste incurajarea de a trai si a tanji dupa o viata spirituala bogata in Hristos!”

„Aceasta conferinta a fost o binecuvantare pentru mine! II multumesc lui Dumnezeu ca ne-a daruit acest moment pentru ca aveam nevoie de aceasta invatatura. Am inteles mai bine care este rolul meu pe acest pamant si imi doresc din tot sufletul sa pun in practica ceea ce am invatat. Doresc ca toate femeile sa aiba binecuvantarea de a citi cartea „Femeia care muta muntii!”.

” A fost foarte educativa! Mi-a placut enorm de mult si sper ca nu o sa va opriti aici.! Ma rog lui Dumnezeu sa va calauzeasca mereu si sa ne ajute sa facem o astfel de conferinta si in PORTIMAO!” sambata (83)

” Mi-a placut imens de mult! Am invatat care sunt muntii cu care trebuie sa lupt in viata mea de femeie crestina. II multumesc lui Dumnezeu ca a ingaduit sa particip la o astfel de conferinta!”

„Mi-a deschis ochii in privinta voii lui Dumnezeu in legatura cu timpul petrecut in prezenta Lui. A pus in mine dorinta de a medita mai mult la Cuvantul lui Dumnezeu, de a sta la dispozitia Lui, de a fi un instrument in mana Lui!”

„A fost o conferinta benefica, motivatoare, ne-a ajutat pe fiecare sa crestem spiritual, ne-a shimbat viata si ne-a motivat sa mutam muntii din viata noastra!”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.