Poze si impresii de la conferinta „Fii o femeie care muta muntii!’ a femeilor din Portugalia-iunie 2013!


sambata (83) Prin harul  lui Dumnezeu am fost invitata sa tin o conferinta pe tema „Fii o femeie care muta muntii!” in biserica Elim din Lisabona,  iar prin puterea Lui, si numai a Lui, am reusit sa fac acest lucru! Am fost impresionata de femeile si fetele pe care le-am cunoscut in aceasta biserica, de muntii cu care fiecare dintre ele se lupta, intr-o masura mai mica sau mai mare, si de dorinta lor de a cauta- sa-L slujeasca mai mult pe Dumnezeu! Am fost miscata de dragostea lor, dar si de suferinta lor. Toate au munti cu care se lupta si toate asteptau in inima lor un cuvant de incurajare, de mangaiere sau de speranta. Sper ca Dumnezeu a facut prin Duhul Lui acest lucru!! Sper din suflet ca le-a ridicat starea, le-a daruit din nou speranta si le-a pus in suflete o noua dorinta de a cauta mai mult fata lui Dumnezeu, de a se implica mai mult in slujire, de a-si implini scopul pentru care au fost create: acela de a-L arata pe Hristos lumii in cele 3 domenii: in familie, in biserica si in societate! La sfarsitul vietii noi nu vom fi trase la raspundere pentru casa, masina sau banii pe care i-am avut sau nu ci ni se va cere socoteala pentru implinirea sau nu a scopului pentru care Dumnezeu ne-a creat!!

Sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa fim femei care muta muntii si care implinesc scopul pentru care au fost create!!

sambata (6)Flori Maran a fost organizatoarea Conferintei Nationale a femeilor din Lisabona, 2013 si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ea si pentru dragostea ei mare pentru Dumnezeu si semeni!! Ea este editor al revistei pentru femei „E vremea ta” si coordonator al lucrarii cu femeile in cadrul bisericii Elim, Lisabona! Puteti accesa revista online pe blogul ei personal: www.evremeata.wordpress.com. Dumnezeu sa-i rasplateasca tot efortul despus in organizarea acestei conferinte si sa o ajute sa creasca tot mai mult in asemanarea cu Domnul!! Dumnezeu sa rasplateasca implicarea tuturor femeilor, dar si a barbatilor, in aceasta lucrare a femeilor si sa binecuvanteze fiecare familie, cu noi biruinte si binecuvantari!!

sambata (18)sambata (22)sambata (24)sambata (26)sambata (29) sambata (28)sambata (37)sambata (40)sambata (44) sambata (42)sambata (62) sambata (59)sambata (75)sambata (68) sambata (65)sambata (4) sambata (1) sambata (2) sambata (3)sambata (13)

2 comentarii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.