Fii linistit, suflete!!


 

Neliniştea din inima omului îl doboară!

Proverbe 12:25

 nelinisteÎţi este sufletul plin de nelinişte, de dezamăgire faţă de viaţă şi de teamă pentru viitor,astfel încât te-ai gândit să-ţi iei viaţa? Ai avut acest gând de mai multe ori, însă, în ultima perioadă acesta parcă devine mai puternic, mai sâcâietor, mai plauzibil. De ce nu te sinucizi, pur şi simplu? Astfel, ai scăpa de toţi şi de toate! Ai fi liber. Ai fi fericit. Nu ai mai simţi nicio durere! Nu ai mai suferi! Asta îţi spune Diavolul, vrăjmaşul declarat al sufletului tău. Nu-l crede! Este tatăl minciunii şi al înşelăciunii groteşti!

Te-ai întrebat: Ce ar transmite sinuciderea ta tuturor celor din jurul tău care te-au auzit vorbind despre Dumnezeu, despre extraordinara putere cu care acţionează în vieţile copiilor Săi şi despre suficienţa harului Său? Ar transmite faptul că harul, dragostea şi puterea Sa nu au fost suficiente pentru tine, pentru a te salva? Că te-ai înşelat în privinţa lui Dumnezeu? Că evenimentele din viaţa credinciosului nu lucrează întotdeauna înspre binele acestuia? Oare nu i-ai provoca astfel ca să recurgă şi ei la acelaşi gest atunci când se vor confrunta ei înşişi cu neliniştea, teama, dezamăgirea,  cu propriile răni şi sentimente? Nu i-ai provoca să renunţe la luptă, aici jos pe pământ, locul în care tot mai au SPERANŢĂ, şi să se ducă în iad, locul în care lupta continuă, dar fără de speranţă? Deciziile pe care le luăm în viaţă sunt analizate şi, de cele mai multe ori, copiate de cei din jurul nostru! Ai grijă ce decizii iei! S-ar putea ca mai târziu proprii tăi copii, soţia sau prietenii să ia aceeaşi decizie! Ia decizii bune, pentru eternitate! În acest mod, te asiguri de faptul că şi cei dragi ţie, vor lua aceleaşi decizii bune, pentru VIAŢĂ!

Ţinta principală a lui Satan nu sunt cei adormiţi sau cei amăgiţi, ci cei treji în duhul, cei care lucrează pentru împărăţia lui Dumnezeu. Dacă Satan luptă cu putere să te trântească azi la pământ, înseamnă că el vede în tine un mare duşman al lui şi vrea să te asimileze! Nu-i permite acest lucru! „Luptă-te,  şi nu fi fricos!”, aşa cum spun versurile unui cântec pentru copii. Nu te trage înapoi, nu pune jos armele, nu renunţa la luptă înainte de a o începe şi înainte de a vedea cât de tare eşti pe câmpul de bătaie! Luptă-te, cu toată puterea ta! O faci pentru bucuria ta veşnică, şi a tuturor celor dragi ţie! Vei fi uimit(ă) să constati apoi, odată ce vei începe lupta, că îl POŢI doborâ pe Satan cu aparentă uşurinţă, aşa cum nici nu ai bănuit! De ce? Pentru că în tine este puterea duhului lui Dumnezeu care L-a înviat pe Isus din morţi! Aceeaşi putere zace şi în tine! Las-o să iasă la suprafaţă şi vei trăi o viaţă de victorie!

Neliniştea din inima omului îl doboară! Nu ştiu care este neliniştea, problema sau necazul tău dar aş vrea să-ţi spun că ea poate fi rezolvată! Câtă vreme trăieşti, ea poate fi rezolvată, soluţionată în mod neaşteptat şi miraculos. Dar odată ce ai părăsit această lume, TOTUL s-a dus! Nu mai există nicio speranţă! Nicio rezolvare! Nicio posibilitate de întoarcere! Nicio posibilitate de îndreptare a răului făcut!

Nu te lăsa doborât de nelinişte! Ridică-te în capul oaselor şi continuă lupta! Isus Însuşi este de partea ta! El îţi va da biruinţa şi te va primi într-o zi în împărăţia Lui, împreună cu toti cei dragi ai tăi! Ce minunată va fi acea zi!

Anticipeaz-o cu bucurie şi nu uita: nicio problemă nu este atât de mare pe cât pare şi pentru niciuna dintre ele nu merită să mori şi să-ţi pierzi sufletul pentru eternitate!

Fii puternic! Luptă lupta bună a credinţei, în fiecare zi!

 

Reclame

Un gând despre „Fii linistit, suflete!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s