Aduna timp, energie, putere, bani şi dedicare pentru Dumnezeu!Te vei bucura acum, şi în veşnicie!


4 Aprilie

Deuteronom 26:1-27:26, Luca 10:38-11:13, Psalmul 76:1-12, Proverbe 12:15-17;

Maria şi-a ales partea cea bună, care nu i se va lua!

Luca 10:42

biblia“În fiecare zi am onoarea să citesc dintr-o carte care conţine cuvintele Aceluia care m-a creat. În fiecare zi am ocazia să aflu de la El câte ceva despre cum ar trebui să trăiesc. Dar dacă nu fac ce îmi spune, El nu dă foc cărţii şi nici nu îmi anulează abonamentul. Dacă nu sunt de acord cu ce spune, nu trimite vreun fulger care să îmi despice scaunul pivotant şi nici un înger nu îmi şterge numele din lista sfântă. Iar dacă nu înţeleg ce spune, nu mă apostrofează imediat că sunt un prost. Ba chiar mă numeşte “fiu” şi îmi explică pe o altă pagina ceea ce nu am înţeles. Remarcabil.” [1] (Max Lucado)

Maria s-a aşezat la picioarele Mântuitorului, dornică de a asimila şi de a pune la inimă tot ceea ce El va spune! Deşi avea multă treabă de făcut, ea a ales pasul înţelept: a lăsat TOTUL deoparte pentru a-L asculta pe Isus, pentru a petrece timp cu El, pentru a-I acorda Lui toată atenţia ei. Nimic, şi nimeni din jur, nu a mai contat pentru ea! Doar Isus! El era centrul universului ei! El merita toată atenţia ei! Şi bine a făcut! A procedat atât de bine încât alegerea ei a rămas consemnată drept exemplu în cea mai importantă carte a lumii: Biblia! Care este alegerea ta astăzi? Petreci tu timp cu Isus? Laşi totul deoparte în acest sens?

Isus a spus: Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău! Faci aceasta? Îl iubeşti tu pe Dumnezeu cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău? Acesta este barometrul care măsoară dragostea pe care o ai pentru Isus. Adevărul este că Îl iubeşti pe Isus pe atât de mult pe cât timp petreci în compania Lui! Există o dorinţă puternică în om de a petrce cât mai mult timp în compania persoanei iubite, ascultând-o, vorbindu-i, privindu-i frumuseţea, cunoscând-o, admirând-o, lăudând-o, iubind-o! Viaţa este mai frumoasă atunci când o petrecem în compania celor pe care îi iubim! În aceeaşi măsură, ba chiar mai mult, viaţa ta va fi mai frumoasă dacă o vei petrece  în compania Mirelui tău Preaiubit! Într-o zi, tu vei fi Mireasa Lui! Veţi celebra împreună la Nunta Mielului! Bucuria de atunci va fi cu mult mai mare cu cât L-ai cunoscut, iubit şi slujit mai mult pe Dumnezeu! Anticipează această bucurie în inima ta şi fructific-o încă de pe acum!

De asemenea, Isus a mai spus: Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea; şi cine nu adună cu Mine, risipeşte! (Luca 11:23) Aduni tu comori sfinte pentru Cer? Aduni timp, energie, putere, bani şi dedicare pentru Dumnezeu? Aduni cât mai multe momente de părtăşie cu Dumnezeu? Dacă răspunsul tău este negativ, atunci înseamnă că risipeşti iar răsplata celor risipitori va fi pierzarea veşnică! Nu-ţi risipi viaţa pe lucruri de nimic! Alege partea care nu ţi se va lua niciodată! Construieşte, prin toate mijloacele posibile, o relaţie bună cu Dumnezeu! Te vei bucura acum, şi în veşnicie!


[1] Lucado, Max, Calmul din mijlocul furtunii, Editura Scriptum Oradea, 2008, p.55

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s