Puterea ta va fi inaltata de Dumnezeu!


Puterile celui neprihănit însă se vor înălţa!

Psalmul 75:10

george-frederick-watts2Nu credeai că viaţa ta va fi atât de grea, nu-i aşa? Nu te-ai aşteptat la aceasta! Simplul fapt că ai reuşit să ajungi să trăieşti ziua şi clipa de azi, ţi se pare o minune! Atâtea vânturi năpraznice s-au abătut asupra bărcii tale firave ameninţând să o doboare, încât te uimeşti şi tu atunci când priveşti în urmă la anii care s-au scurs, că nu au făcut-o. Te uimeşte faptul că ai rămas în picioare, în urma tuturor necazurilor, a bolilor, a încercărilor, a certurilor, a neînţelegerilor şi a problemelor care s-au abătut asupra vieţii tale. Nu te-ai aşteptat ca problemele vieţii să fie atât de multe şi atât de grele, uneori! Nu ai ştiut, poate nici nu ai bănuit, că viaţa ta va fi atât de grea! Dar Dumnezeu a ŞTIUT! El a ştiut că tu vei trece prin toate aceste probleme şi încercări! El a fost cu tine mereu! În unele momente, Te-a purtat chiar pe braţe pentru că tu îţi poticneai prea tare piciorul pe cale! El, şi numai El, te-a trecut biruitor/biruitoare prin toate încercările de până acum şi tot El este cu tine ca să te treacă biruitor/biruitoare şi prin încercarea de azi, şi prin TOATE cele care vor urma! Câtă vreme trăim pe acest pământ, avem parte de astfel de furtuni. Dar vine clipa când le vom lăsa pe toate în urmă, când, aşa cum spune Biblia, ne vom aminti de ele ca de nişte ape care s-au scurs, şi vom păşi în veşnica bucurie alături de Isus! Pentru această BUCURIE merită să suferi acum încercrea de o clipă!

Dumnezeu cunoaşte fiecare moment al vieţii tale! De fapt, El Însuşi a RÂNDUIT fiecare moment al vieţii tale! El cunoaşte în totalitate şi momentul de acum! El Îţi ştie inima tulburată, debusolată, decepţionată, mâhnită, întristată şi fără de speranţă! El simte tot ceea ce simţi tu! El simte încercarea alături de tine. Aşa cum spun versurile unui frumos cântec: Tu plângi cu mine, O, Isus/ Şi-asculţi al meu necaz/ Iar lacrimile care-mi curg Tu mi le-aduni/ Şi-mi ştergi al meu obraz! Isus cunoaşte încercarea care îţi loveşte astăzi aprig inima! Totodată, El cunoaşte şi BIRUINŢA pe care o vei primi, dacă nu-ţi vei pierde încrederea în El! Pentru fiecare încercare, El are pregătită şi o biruinţă! Astfel este viaţa cu El! Trecem din încercare în încercare, şi din biruinţa în biruinţă! Dar tocmai acestea ne fac să creştem în cunoştinţa lui Dumnezeu, să experimentăm puterea Lui extraordinară în vieţile noastre şi astfel să ajugem să-L iubim şi să-L slujim, din ce în ce mai mult!

Versetul de azi inspirat din Psalmi spune: Puterile celui neprihănit însă se vor înălţa! Tu eşti unul dintre cei neprihăniţi, astfel că puterile tale se vor înălţa! Pune aceste cuvinte la inimă şi crede-le, pentru că sunt cuvintele lui Dumnezeu! Nimeni nu va fi dat de ruşine/ Dintre cei care aşteaptă răsplata lui Dumnezeu/Oare să fiu eu primul care voi fi dat de ruşine? Nu, aceasta este imposibil. Tu, adăpostul meu credincios/ Mai degrabă cade cerul/ Decât să mă înşele Cuvântul Tău! (cântec german) Pentru tine, copilul Lui, Dumnezeu are pregătită ziua biruinţei! Mai degrabă cade cerul, decât să te înşele şi să nu-ţi dea biruinţa promisă! Crede aceasta din toată inima şi vei vedea ziua victoriei!

Să mergi pe calea pe care vrea Dumnezeu să mergi este un lucru greu, dar nu imposibil! Cu Isus alături, tu poţi ieşi biruitor/biruitoare din orice încercare, oricât de lipsită de speranţă ar părea ea! Ridică-te şi lasă puterea lui Dumnezeu să-ţi înalţe starea… şi viaţa!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s