Oricat s-ar zbate, Diavolul nu poate opri biruinta\binecuvantarea pe care Dumnezeu vrea sa ti-o dea!


Şi dracul, după ce l-a trântit jos, în mijlocul adunării, a ieşit afară din el, fără să-i facă vreun rău!

Luca 4:35

 12791058_10154722160494012_3916627754455109878_nDe fiecare dată când Dumnezeu vrea să îţi dea o biruinţă sau o binecuvântare, Diavolul va încerca cu orice preţ să-L oprească! Iar atacul din partea lui va fi pe măsura biruinţei, sau a binecuvântării pe care urmeaza sa o primesti. Prin urmare, pe cât de mare este biruinţa/binecuvântarea pe care Dumnezeu vrea să o lase peste viaţa ta, pe atât de mare este lupta pe care Diavolul o va duce ca să o oprească.

Simţi chiar acum că Diavolul duce o luptă aprigă cu tine? Te-a trântit deja la pământ şi ai impresia că nu te vei mai ridica, că nu vei mai trăi biruinţa pe care Dumnezeu ţi-a promis-o? Simti că Diavolul te-a învins?

Ridică-te! Dumnezeu este de partea ta şi îţi va da biruinţa promisă, dacă nu îţi vei pierde încrederea în El!

Şi dracul, după ce l-a trântit jos, în mijlocul adunării, a ieşit afară din el, fără să-i facă vreun rău! (Luca 4:35) Isus îi porunceşte în acest context unui duh de drac să părăsescă trupul unui om, drept pentru care ne-am fi aşteptat ca acest duh să facă îmediat întocmai. Dar ceea ce se întâmplă, ne foloseşte ca mărturie pentru fiecare moment din viata în care trecem prin perioade grele, sau în care aşteptăm împlinirea unei promisiuni, sau a unei biruinţe sau binecuvântări divine. De ce? Răspunsul îl găsim în versetul de mai sus. Şi dracul după ce l-a trântit jos, în mijlocul adunării, a ieşit afară din el! Înainte să plece din acel om, Diavolul a făcut un lucru neaşteptat şi urât: l-a trântit jos pe acest om, în mijlocul adunării, cel mai probabil de ciudă că nu mai are putere asupra acestui om.

Dumnezeu i-a poruncit deja Diavolului să plece de la tine şi să lase ca biruinţa Lui să vină peste viaţa ta, însă el, înainte de a face acest lucru, te va trânti întai la pământ, şi probabil că simţi aceasta din plin chiar acum, în timp ce citeşti aceste rânduri! Nu descuraja! Nu-ţi pierde nădejdea! Chiar dacă trebuie să suferi atacurile celui rău pentru o vreme, la final, atunci când vei primi biruinţa din mâna lui Dumnezeu, vei constata cu bucurie că aceste atacuri rele nu ţi-au făcut de fapt niciun rău, la fel ca şi în cazul omului posedat de duh. Şi dracul, după ce l-a trântit jos, în mijlocul adunării, a ieşit afară din el, fără să-i facă vreun rău!

Bucuria pe care o vei simţi în inimă atunci când vei trăi împlinirea promisiunii lui Dumnezeu nu poate fi asemănată, sub nicio formă, cu lacrimile de tristeţe care probabil că ţi-au brăzdat ochii, pentru o vreme! Merită să suferi azi pentru scurtă vreme şi într-o mică măsură, ca să poţi primi binecuvântarea de mâine, care va fi pentru multă vreme şi a cărei bucurie o vei simţi din plin! Aşa a făcut şi Isus, care, pentru bucuria care Îi era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea şi şade acum la drepta scaunului de domni a lui Dumnezeu! (Evrei 12:2)

Luptă azi, cu toată puterea ta împotriva atacurilor celui rău şi nu-ţi pierde încrederea în Dumnezeu, iar mâine vei trăi o mare bucurie şi biruinţă!

Pentru această BUCURIE merită să suferi orice!

 

 

4 comentarii

 1. Sunt si eu intr_o astfel de lupta, dar am toata increderea in Dumnezeu ca ma va elibera de cel rau.Prin porunca lui Dumnezeu toate se rezolva. Iubire si recunostinta!

  1. Amin!!!!Ramaneti tare pe Stanca Vietii si Dumnezeu va va da izbanda!!Fiti binecuvantata!

 2. Felicia Oana spune:

  Scumpa Daniela,
  Prin blogul tau Dumnezeu imi raspunde deseori la intrebari.
  Astazi in mod deosebit am simtit soapta plina de dragoste si incurajarea de la Dumnezeu! Cel rau m-a trantit la pamant si ranjeste „biruitor”. Dar biruinta finala este a lui Dumnezeu! Urmatoarele doua saptamani sunt adevarate lupte, atacuri si examene de viata prin care am de trecut.
  Cu toate ca sunt tulburata uneori, de evenimentele si vestile rele, in adancul inimii stau linistita convinsa fiind ca victoria e castigata deja de EL! De iubitul meu Mantuitor si Domn, Isus Christos! Fie ca puterea invierii LUI sa ma umple zi de zi si ceas de ceas. Chiar daca cel rau ma tranteste la pamant, la porunca si prin puterea Domnului ma voi ridica din nou in picioare!
  Binecuvantat sa fie Numele Dumnezeului nostru in veci de veci!

  Daniela, multumesc pentru credinciosia si disponobilitatea ta!

  1. Draga sora Felicia Oana,
   Ma bucur mult sa vad ca Dumnezeu se foloseste de gandurile pe care le scriu ca sa va ridice si sa va incurajeze sa nu va pierdeti speranta! Dumnezeu este de partea Dvs si, oricat de mult s-ar lupta Diavolul, nu poate sa impiedice planul Minunat si Bun al lui Dumnezeu pentru viata Dvs!!Aveti incredere in bunatatea lui Dumnezeu si mergeti inainte pe cale! Va veni o zi cand lacrimile de tristete care va brazdeaza fata se vor transforme in lacrimi de bucurie si biruinta!!!
   Multumesc ca mi-ati impartasit faptul ca blogul meu este o incurajare ptr Dvs!
   Fiti binecuvantata de Domnul in tot ceea ce faceti!Fiti o femeie care muta muntii cu care Satan o asalteaza zilnic, cu ajutorul si de dragul lui Hristos!!
   Va imbratisez cu mult drag!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.