Invata sa crezi ca timpul hotarat de Dumnezeu este perfect! 7 Martie


7 Martie

Numeri 8:1-9:23, Marcu 13:14-37, Psalmul 50: 1-23, Proverbe 10: 29-30;

Tăbărau după porunca Domnului şi porneau după porunca Domnului!

Numeri 9:23

timpul-de-odihnaViaţa trăită pe acest pământ presupune o multitudine de aşteptări: aşteptăm să devenim tineri atunci cand suntem doar nişte copii, aşteptăm să ne căsătorim atunci când orele petrecute cu persoana iubită par că zboară mult prea repede, aşteptăm să îi revedem pe cei atât de dragi care au plecat în veşnicie, la Domnul, aşteptăm să crească copiii mari ş.a.m.d. Viaţa însăşi este o lungă aşteptare de a ne întâlni cu Domnul Isus! Există însă oameni care poate aşteaptă de ani de zile ca Dumnezeu să îşi împlinească promisiunea spusă în dreptul lor şi care au obosit, şi pe bună dreptate! Dar această stare de oboseală afectează relaţia lor cu Dumnezeu pentru că ei refuză să mai creadă că va veni ziua binecuvântată când Dumnezeu va lucra, cu semne şi minuni, în dreptul lor! Dar cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit! (Matei 24:13)

 Cei din poporul Israel tăbărau după porunca Domnului şi porneau după porunca Domnului! Era deci un TIMP bine prestabilit de Dumnezeu cu privire la călătoria lor iar ei îl urmau fără cârtiri sau şovăieli. Aştepţi tu ca Dumnezeu să lucreze în viaţa ta? Ai obosit de atâta aşteptare?Nu-ţi pierde speranţa! Chiar dacă întârzie, Dumnezeu va lucra în dreptul tău, la vremea potrivită, la vremea Lui! Eu, Domnul, voi grăbi aceste lucruri, la vremea lor.[1] Va proceda, aşa cum găsim scris în Biblie: după ani îndelungaţi de suferinţă cu privire la un anumit personaj sau popor Dumnezeu şi-a adus aminte![2] Nu-i aşa că ai spus, de multe ori, că Dumnezeu te-a uitat? Şi eu am spus la fel. Ca oameni suntem adesea foarte slabi dar Dumnezeu cere şi vrea mai mult de la noi. El vrea ca noi să creştem în credinţă, chiar şi în acest timp de aşteptare. Acum, El vrea să ne dea mai multă credinţă! Trebuie doar să I-o cerem pe genunchi, să credem că am primit-o şi o vom primi! Apoi, vom putea intra în lucrarea Lui de binecuvântare şi biruinţă!

Să crezi, chiar dacă încă nu se întâmplă NIMIC în dreptul tău! Să crezi că Dumnezeu îşi va aduce aminte de tine într-o zi, şi îţi va da ceea TOT ce ţi-a promis, ba chiar MAI MULT, şi îţi va bucura inima, aşa cum doar El ştie să o faca! Şi ce minunată va fi acea zi! Nu am cuvine să-ţi descriu această stare de fericire, dar te provoc să o anticipezi şi să te hotărăşti, din nou, să nu-ţi mai pierzi credinţa şi să aştepţi timpul lui Dumnezeu în viaţa ta! Dumnezeu poate face lucrări mari pentru tine, şi prin tine!  CREDE acest lucru şi aşteaptă! El îţi promite că va lucra într-un mod minunat! De ce? Pentru că “orice lucru El îl face frumos la vremea lui!” (Eclesiastul 3:11)

Renunţă să mai lupţi tu însăţi pentru a aduce lucrările de binecuvântare sau biruinţă promise de Dumnezeu în viaţa ta şi cuibăreşte-te în braţele Lui, având în inimă pace, bucurie şi încredinţarea că nimic nu Îi scapă Lui din control şi că TOTUL lucrează spre binele tău! Crede că timpul lui Dumnezeu este unul perfect!!


[1] Isaia 60:22

[2] Genesa 8:1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s