Saptamana femeii crestine la AlfaOmegaTV! Chipul plin de stralucire al femeii care se bucura de viata!- de Daniela Delibas!


daniela_delibas_200Chipul plin de strălucire al femeii care se BUCURĂ de viaţă!

Există o anumită strălucire a feţei, o anumită seninătate a chipului şi o anumită stare de bucurie a inimii pe care o aduce prezenţa lui Dumnezeu în viaţa credinciosului!

Neprihăniţilor, BUCURAŢI-VĂ în Domnul! (Psalmul 33:1) În fiecare zi aşteptăm să primim noi binecuvântări de la Dumnezeu, noi motive de bucurie care să ne ajute să ne trăim cu entuziasm viaţa, şi uităm faptul că El ne-a binecuvântat deja! Putem merge, putem auzi, putem vorbi, ne putem mişca mâinile, putem cânta, putem alerga şi multe altele! Nu sunt oare acestea motive suficiente pentru care să venim cu inimile pline de recunoştinţă şi bucurie înaintea lui Dumnezeu, şi nu cu feţe triste şi posomorâte? Este trist faptul că nu ştim să preţuim un lucru sau o persoană decât după ce l-am pierdut, sau după ce apare la orizont riscul de a-l pierde. Dumnezeu ne cere să preţuim fiecare binecuvântare, abilitate sau potenţial pe care ni le-a dat şi să le folosim în slujba Lui. Faptul că nu preţuim sau valorificăm tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat se interpune între noi şi bucuria pe care ne-o poate aduce prezenţa Lui în vieţile noastre. Aceasta ne împiedică să vedem multitudinea de binecuvântări din viaţa noastră şi să ne bucurăm de ele la adevărata lor valoare! Nu mai aştepta să ţi se întâmple ceva ca să fii fericit(ă) şi să te bucuri de viaţă! Fii fericit(ă)! Bucură-te de viaţă! Te asigur de faptul că AI MOTIVE suficiente!

Avem o singură viaţă şi o singură şansă de a o trăi bine, de a o trăi frumos, de a o trăi cu BUCURIE, de a o trăi aşa cum vrea Dumnezeu, Cel care, prin harul Lui ne-a dăruit-o! Căci Domnul dă înţelepciune; din gura Lui iese cunoştinţă şi pricepere! (Proverbe 2:6) Este un har să ştii cum să-ţi trăieşti viaţa! Este un har să ştii să te bucuri de prezent şi de fiecare clipă de fericire, mică sau mare, pe care el ţi-o aduce! Este un har să poţi să uiţi trecutul uneori dureros şi să îngropi în el toate greşelile tale! Este un har să poţi să priveşti spre viitor cu încredere şi chiar cu entuziasm şi BUCURIE, şi să ţi-l imaginezi presărat cu BELŞUG SPIRITUAL, în umblarea ta cu Dumnezeu! Câtă vreme Dumnezeu este Domn în viaţa ta, fă din El bucuria ta şi nu mai privi cu tristeţe la încercările vieţii. Acceptă-le, bucură-te în promisiunile Lui în aceste momente de încercare şi vei grăbi astfel ziua izbăvirii. Ai încredere în planul Lui pentru viaţa ta, chiar dacă lucrurile nu decurg aşa după cum ţi-ai dorit sau după cum te-ai aşteptat! Pentru ziua de astăzi, El mai are multe binecuvântări pregătite pentru tine! La fel, mai are şi încercări! Dar toate sunt BUNE pentru că vin din mâna Lui!

Începe de astăzi să-ţi trăieşti viaţa la adevărata ei intensitate şi valoare! Nu irosi nicio clipă din ea! Investeşte în lucrurile mari, dar şi în lucrurile mici! Iubeşte-L mai mult pe Dumnezeu şi lumea pe care El a creat-o, luptând în fiecare zi pentru a o schimba! Bucură-te de fiecare zi de azi pe care o primeşti din mâna Tatălui! Deocamdată, e tot ceea ce ai! Astăzi, trăieşte-ţi viaţa după voia lui Dumnezeu! Astăzi, trăieşte-ţi viaţa cu BUCURIE!

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/femei/119-sectiuni-tematice/sectiunea-femei/2139-chipul-plin-de-stralucire-al-femeii-care-se-bucura-de-viata-de-daniela-delibas#ixzz2MebOdk4V

saptamanafemeiicrestine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s