Dumnezeu Se suie în mijlocul strigătelor de biruinţă!


Dumnezeu Se suie în mijlocul strigătelor de biruinţă!

Psalmul 47:5

declara“Indiferent ce s-ar întâmpla, oricât de mare ar fi pâcla în care trăim, credinciosul poate spune cu încredere deplină, lipsit de orice teamă: Domnul oştirilor este cu noi; Dumnezeul lui Iacov este refugiul nostru”. Dacă Cel care conduce armatele cerului este de partea noastră, cine ar mai putea să ne stea împotrivă? Dumnezeul nevrednicului vierme Iacov e o fortăreaţă în care ne putem găsi toţi refugiu de toate furtunile vieţii nesigure!” [1]

Dumnezeu Se suie în mijlocul strigătelor de biruinţă, Domnul înaintează în sunetul trâmbiţei! De partea noastră, în tumultul vieţii de zi cu zi este Dumnezeu! Puterea Lui ne stă la dispoziţie pentru a putea învinge orice ispită, încercare sau despresie! El este Tatăl nostru iar noi suntem copiii Lui preaiubiţi. Dar trebuie să facem ceva pentru a putea beneficia de nemărginita Lui putere în încercare! Noi trebuie să CREDEM! Puterea credinţei este cea care îţi determină victoria în încercare! Cât de mare este credinţa ta? Isus a luat cuvântul şi le-a zis: “Aveţi credinţă în Dumnezeu! Adevărat vă spun că dacă va zice cineva muntelui acestuia: “Ridică-te şi aruncă-te în mare”, şi dacă nu se va în inima lui ci va crede că ce zice se face, va avea lucrul cerut. De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea!” (Marcu 1:22-24)

Iată cât de mare şi importantă este puterea credinţei! De multe alte ori Isus a mai spus: Credinţa ta te-a mântuit! Du-te în pace! (Luca 7:50), sau Pentru vorba aceasta, du-te; a ieşit dracul din fiica ta! (Marcu 7:29), sau Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta! ( Matei 8:13) Credinţa este cea care îţi determină azi, şi în fiecare zi, victoria sau înfrângerea. Ai tu credinţă? Crezi tu în puterea lui Dumnezeu care vindecă orice boală, eliberează orice suflet stăpânit de vreo putere demonică, rupe orice strâmtorare financiară, zideşte la loc o căsnicie dărâmată de cel rău sau înlătură depresia dintr-o inimă zdrobită? Oricare ar fi problema cu care tu te confrunţi azi, dacă I-ai cerut lui Dumnezeu să te ajute, ceea ce constituie primul pas bun, atunci trebuie să îl faci şi pe al doilea, care este decisiv: trebuie să crezi că vei primi biruinţa, în numele lui Isus! Trebuie să declari această biruinţă venită peste viaţa şi problema ta, în numele lui Isus! De ce? Pentru că Dumnezeu Se suie în mijlocul strigătelor de biruinţă! El Îşi arată victoria în timp ce tu Îi proclami puterea aducătoare de biruinţă şi eliberare! El nu poate acţiona în viaţa ta, dacă tu nu crezi! El nu-ţi poate dărui iertarea, vindecarea şi eliberarea din necaz, câtă vreme tu nu crezi!

Astăzi, ai credinţă în Dumnezeu, proclamă această credinţă peste viaţa şi problema ta, iar inima ta va putea spune: Domnul a făcut acest lucru şi este minunat în ochii noştri! (Marcu 12:11)

 


[1] MacDonald, Comentariul biblic al credinciosului: Vechiul Testament, p. 516

Reclame

Un gând despre „Dumnezeu Se suie în mijlocul strigătelor de biruinţă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s