Felul in care tu te vezi, va influenta ceea ce vei deveni!DREAM BIG!!


dreamerSe pare ca noi avem de cele mai multe ori despre noi insine pareri mai joase decat au cei din jur despre noi. Cum e posibil asa ceva? Cum se face ca cei din jur ne vad mai frumosi, mai capabili in realizarea anumitor proiecte, mai buni, mai curajosi, mai intelepti etc. De ce noi avem pareri mai joase despre sine decat ar trebui? Ce se afla in spatele acestui dureros adevar?

Am fost uimita sa constat in anumite momente ale vietii faptul ca cei din jur ma vedeau foarte diferit decat ma vedeam eu… Dar stiti ce era minunat?? Ei ma vedeau mult mai frumos decat ma vedeam eu in realitate si m-am intrebat de ce? De ce avem pareri joase despre noi insine? Noi suntem insasi copiii lui Dumnezeu, suntem inzestrati cu cele mai frumoase calitati divine asadar trebuie doar sa le punem in practica, sa luptam ca binele sa biruiasca raul iar astfel, parerea despre noi insine sa creasca spre un nou nivel.

Nimic nu e ceea ce pare! Tu nu esti ceea ce ai tu uneori impresia ca esti: un vas lipsit de importanta pe care nu-l doreste nimeni, un suflet chinuit de sentimentul de vinovatie ca iar a intristat fata lui Dumnezeu, o femeie sleita de putere si energie care ridica tonul pentru a se face ascultata de copii. Da!!Acestea sunt realtati din viata ta,dar nu te lasa doborata din cauza lor. In ochii lui Dumnezeu, care e ingaduitor cu defectele noastre, tu esti mult mai mult de atat: Tu esti un vas de portelan, tu esti o fiica a cerului, tu esti printesa si mireasa lui Isus, tu esti copilul lui Dumnezeu  pe care nu l-ar putea parasi niciodata, orice s-ar intampla.

Tu esti mult mai mult decat ai tu impresia.Da!!Ne luptam in fiecare zi cu atacurile celui rau si de ce sa nu recunoastem, de multe ori suntem invinse. Insa stiti ce e minunat dragi fete, femei, sotii si mame? In ochii lui Dumnezeu suntem biruitoare pentru ca am mai urcat o treapta, am mai inaintat cu un pas, am mai facut o rugaciune in care ne-am cerut iertare cu lacrimi si putere pentru a birui data viitoare!! Si mai multa putere vom primi, fiti sigure de asta. Nimic nu este esec… ci totul este un pas facut inainte, este oportunitatea unui nou inceput!!

Nu uitati!!Daca noi suntem mai mult decat credem in ochii lumii…atunci, cu siguranta, suntem mai mult decat credem in ochii lui Dumnezeu!!Sa nu avem insa pareri prea inalte despre noi, dar nici sa nu cadem sub sentimentul de vinovatie si sa nu ne mai ridicam. Cel neprihanit de 7 ori cade si se ridica!!!Asadar, oricare ai fi, ridica-te!!Dumnezeu e de partea ta mai mult decat crezi si vrea sa te foloseasca in lucrarea Lui mai minunat decat ai visat!! Crede ca esti un vas de portelan in mana lui Dumnezeu si nu o farfurie de unica folosinta, lipsita de importanta, gata oricand sa fie aruncata afara. Parerea despre tine insati va influenta parerea pe care o au cei din jur despre tine. Respecta-te si vei fi respectat(a)!!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.