„Mesagerul”, o emisiune cu Lisa si John Bevere la AlfaOmegaTV!


john_bevereEmisiunea „Mesagerul” este difuzata de Alfa Omega TV o data la doua saptamani, sambata de la ora 18:00, si in reluare duminica de la ora 08:00 am, si luni de la ora 12:30 pm.

Principiile calauzitoare sunt:

Puritatea 
Putere
Excelenta
Integritate

Caracterizat prin indrazneala si pasiune, John Bevere impartaseste adevarul fara compromisuri.

Cu pasiune, taioasa, prietenoasa, puternica, amuzanta. Aceste cuvinte o descriu pe Lisa Bevere.
Cu stilul ei transparent, Lisa impartaseste Cuvantul lui Dumnezeu imbracat cu experiente personale pentru ca oamenii sa traiasca in libertate si transformare. Inima ei este sensibila fata de nedreptatile sociale si este o promotoare a schimbarii. Aduce alti oameni alaturi de ea pentru a raspunde la problemele cele mai grele ale lumii. Lisa este autoarei unei cari de succes intitulata „Adevarata valoare a unei femei”. Trăim într-o lume care ne determină valoarea în funcţie de poziţia noastră, de bunurile pe care le avem, de oamenii pe care-i cunoaştem şi de felul în care arătăm. Nu aşa ar trebui să fie!
Lisa Bevere, autoarea mai multor cărţi de succes, ne oferă o descriere plină de sinceritate a experienţei sale personale, menită să dea în vileag influenţele subtile şi minciunile sfruntate care le ţin pe multe femei înlănţuite. Întrebările profunde şi subiectele de discutat de la sfârşitul fiecărui capitol fac din cartea aceasta o unealtă utilă pentru studiul individual sau în grup, explorând teme precum:
– RĂNILE ȘI RELAȚIILE DIN TRECUT
– MÂNCAREA ȘI ASPECTUL FIZIC
– MATERIALISMUL
– CORECTITUDINEA ȘI GELOZIA
– SINCERITATEA
Nu te vei ridica niciodată la înălţimea dorită câtă vreme încerci să fii altcineva. Planul Lui Dumnezeu pentru viaţa ta este unul bun, plăcut şi desăvârşit; mai mult, îţi este destinat ţie. Descoperă-l astazi!

Messenger International a fost infiintata in 1990 de John si Lisa Bevere in Orlando, Florida. In 2001, lucrarea s-a mutat in Colorado Springs, Colorado iar de atunci s-a dezvoltat international cu birouri in Marea Britanie si Australia avand ca scop largirea ca organizatie care atinge natiunile eficient. In ultimii 17 ani, John si Lisa au scris peste 20 de carti traduse in peste 50 de limbi, dintre care multe sunt bestseller si premiate cu diferite premii. Programul lor „Mesagerul” este difuzat in peste 200 de tari.

John Bever este renumitul autor al mai multor carti de rasunet si un renumit conferentiar. Printre titlurile sale amintim: Momeala SataneiThe Fear of the LordThus Saith the LordGlas profeticO inima inflacarata. Prin slujirea lui ca autor si predicator, dorinta lui John este aceea ca fiecare credincios sa dezvolte o relatie intima si pasionala cu Dumnezeu. John si sotia lui, Lisa, au fondat in 1990 organizatia Messenger International. De atunci, misiunea a crescut si a devenit o organizatie misionara internationala care include si un program saptamanal de televiziune, The Messenger.

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/emisiuni-tv/programe-straine-de-misiune/87-emisiuni/programe-de-misiune/1400-mesagerul-john-bevere#ixzz2Iv8nIxwY

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.