„Pentru noi, femeile”, cu Rodica Baciu la CredoTV!


rodicabaciuPENTRU NOI, FEMEILE  – o emisiune sapataminala  care trateaza diferite teme si care isi propune sa contribuie la educatia si bunastarea sufletesca si spirituala a femeilor  indiferent de varsta   .
Modelul pe care il prezentam  este acela al femeii intelepte, calauzita de valorile prezentate  in Sfanta Scriptura   .
Fiind eu insumi femeie  –  cu multiple responsabilitati  vis-a-vis de sot, copii, serviciu , biserica si societate  –  imi dau bine seama ca nu este usor sa faci fata  provocarilor si greutatilor vietii  , sa iti pastrezi echilibrul  interior , oferindu-le celor din jur  caldura sufletesca  si prietenia de care au nevoie .  Ceea ce am invatat si testat doresc sa impartasesc si altora   : poti avea o viata implinita  doar cunoscand si aplicand principiile Adevarului, ale Iubirii si ale Credintei .
Desi  putem viziona  multe  si diverse emisiuni pentru femei ,  nu toate ne   sunt cu adevarat de ajutor .  Din ceea ce am observat adesea  femeile sunt mai mult defeminizate , impinse intr-o competitie cu barbatii  ,situatie care nu are si nu  va avea  alt rezultat decat mai multa  suferinta in viata femeilor , a copiilor si a sotilor lor . Modele care ni se ofera  nu mai respecta valorile morale , principiile Lui Dumnezeu , ci sunt inrobite de dorinta de bani, putere , cultul personalitatii,relatii nepermise .
Eu cred ca  rolul femeii in lume este acela de a-si zidi casa ( familia) , nu acela de a cauta implinirea proprie  , de fapt  sutem cu adevarat fericite si puternice   numai atunci cand avem in jur o familie unita si implinita si acest lucru depinde in mare masura de cum traim noi.
Vizionati  emisiunea PENTRU NOI, FEMEILE  si veti fi  incurajate  incurajare sa traiti  o viata care sa ii faca bucurie si onoare Lui Dumnezeu . (Rodica Baciu)

Mai multe detalii aflati de pe site-ul www.credo.tv

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s