Misiunea Speranta celebreaza 20 de ani de lucrare misionara! Material video extraordinar despre impactul lor in Uganda, Indonezia si alte tari!


160x260„Pentru Misiunea Speranta, anul 2013 marcheaza implinirea a 20 de activitate misionara. De aceea gandul pe care il purtam in inima si care ne insufleteste la acest inceput de an este unul de multumire si recunostinta. Multumim Domnului, Dumnezeului nostru, pentru purtarea Sa de grija, pentru calauzire si biruinta pe care ni le-a dat in tot acest timp!

In cei 20 de ani de implicare in turnee de evanghelizare si proiecte de ajutorare, milioane de oameni au fost atinsi de mesajul Evangheliei in Romania, in Europa, Statele Unite ale Americii, dar si in tari precum India, Indonezia, Uganda, Etiopia, Haiti si altele. Nadajduim in faptul ca Domnul va fi sprijinitorul nostru si in anul in care am intrat!
Ne asteapta proiecte noi, ne stau in fata noi turnee de evanghelizare, noi provocari misionare, de aceea dorim sa ne incredintam in mana Sa, rugandu-L sa ne ajute sa implinim in viata noastra voia Sa desavarsita, dupa cum ne indeama in Cuvantul Sau:
“Dar tu fii treaz in toate lucrurile, rabda suferintele, fa lucrul unui evanghelist, si indeplineste-ti bine slujba.” (2 Timotei 4:5)

Multumim partenerilor, bisericilor, pastorilor si fratilor care au sprijinit proiectele Misiunii Speranta, ajutandu-ne prin implicarea lor sa ducem la indeplinire viziunea misiunii.

Va invitam alaturi de noi si in 2013, dorindu-va tuturor binecuvantari de sus! Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea – a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !” apare scris pe site-ul http://www.speranta.ro, la link-ul: http://www.speranta.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=24

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s