„Comentariul biblic al credinciosului”, o carte folositoare in aprofundarea Scripturilor!


comentar donaldLa vârsta de treizeci de ani, William MacDonald şi-a propus să elaboreze un comentariu care să explice, verset cu verset, întregul Nou Testament. A urmat apoi elaborarea comentariului asupra Vechiului Testament. Ambele comentarii constituie împlinirea acestui ţel, cât şi rodul unui studiu intensiv al Bibliei de peste patru decenii. Intenţia avută în vedere de autor nu este doar de a oferi cunoştinţe, ci şi de a scoate în evidenţă măreţia persoanei şi lucrării Domnului Isus Cristos. Autorul nu evită pasajele dificile din Biblie, ca şi când acestea n-ar exista, ci le abordează într-un mod deschis. Acolo unde sunt posibile multiple interpretări, ele sunt prezentate cititorului, autorul optând pentru cea pe care o consideră cea mai scripturală. Este un comentariu uşor de citit.

„Comentariul biblic al credinciosului” are menirea de a-l ajuta pe credinciosul obisnuit sa devina un cercetator serios al Cuvantului lui Dumnezeu. Comentariile cuprinse in acest volum de 1237 pagini sunt scurte, concise si la obiect.

Iata ce frumos proiect si-a propus MacDonald spre realizare! Tu ce ti-ai propus pentru noul an? Omul care isi propune sa Il caute mai mult pe Dumnezeu, sa se adanceasca in cuvantul Lui si sa se bucure in implinirea voii Lui, va fi binecuvantat cu BELSUG SPIRITUAL! In noul an iti doresc sa ai parte de BELSUG SPIRITUAL din plin!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.