„Doamne, nu înțeleg de ce mi-ai luat sotia, dar voi avea încredere în Tine!”


Avea 23 de ani când, întins pe podeaua unui spital, la doar câteva luni de la căsătorie, Jeremy Camp își plângea cu disperare soția, bolnavă de cancer ovarian. Charisma News relatează despre lupta tânărului cântăreț de muzică creștină contemporană, pentru a continua să creadă în Dumnezeu, în ciuda durerii.

Foto: lyricsreg.comÎn februarie 2001, Jeremy a trebuit să înfrunte realitatea: soția lui nu mai era. În miezul întrebărilor răscolitoare pe care Jeremy, un creștin devotat, I le-a adresat lui Dumnezeu, era nevoie ca el să se decidă ce va face mai departe cu viața lui.

Tânărul povestește că L-a întrebat de nenumărate ori pe Dumnezeu de ce nu i-a vindecat soția. „Aveam credință. Eram credincios. De ce?”. Răspunsul pe care spune că l-a primit nu a fost cel pe care și-l dorea să audă: „Nu trebuie să știi de ce. Nu acesta este scopul Meu pentru tine. Vreau ca tu să fii o demonstrație a vieții prin credință.”

În anii care au urmat tragediei, Jeremy Camp și-a continuat cariera, a vândut milioane de CD-uri, s-a clasat de 17 ori în topurile de specialitate și a câștigat câteva premii Dove (care recunosc meritele artiștilor creștini contemporani). În 2003, Jeremy s-a recăsătorit și astăzi el are trei copii.

 Camp a anunțat că, în perioada următoare, va publica o carte intitulată, asemenea melodiei compuse după moartea soției sale, „I Still Believe” – „Încă mai cred”. Artistul spune că dorește să transmită cititorilor atitudinea pe care a înțeles-o și a trăit-o el însuși: „Doamne, nu înțeleg, dar voi avea încredere în Tine.”

Sursa articol: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/J–Camp–dupa-moartea-sotiei–inca-mai-cred-4303.html

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.