Stau astazi inaintea Ta cu inima plina de o adanca multumire, minunandu-ma de felul minunat in care ai lucrat si continui sa lucrezi in viata mea.  Te laud pentru fiecare clipa din anii care au trecut in care ochii mei au plans iar inima mea a fost trista si mahnita, clipe care uneori imi pareau multe si grele, dar care m-au apropiat de Tine cu adevarat!!

Bucuria pe care am simtit-o apoi, in prezenta Ta, nu poate fi comparata cu durerea simtita inainte. Te laud ca mi-ai prelucrat si schimbat inima in toti acesti ani pentru a semana cu Tine, pentru a Te cauta pe Tine atunci cand era indaratnica si pentru a se odihni in Tine atunci cand era deziluzionata. Te laud ca m-ai iubit atat de mult incat nu m-ai lasat prada firii mele pamntesti, ci m-ai prelucrat pentru a sluji de lauda slavei Tale pe acest pamant!

Te laud pentru clipele in care eu am facut un pas mic si neinsemnat inspre Tine iar Tu ai facut mai multi. Te laud ca „Tu continui sa largesti drumul sub pasii mei pe acest pamant si nu lasi niciodata sa-mi alunece gleznele.” (Psalmul 18:36) Te laud pentru fiecare clipa de bucurie de care mi-ai facut parte pe acest pamant, si nu au fost putine! Stiu ca le-am primit pe toate din mana Ta! La Tine este Izvorul Bucuriei si prin harul Tau L-ai deschis pentru mine! Mi-ai indeplinit uneori chiar si cele mai ascunse dorinte ale inimii iar acest gest al Tau m-a coplesit!

Astazi, sunt coplesita de dragostea Ta, de tot harul Tau revarsat peste mine si de toata frumusetea prezentei Tale! Ce Minunat esti Tu! Iti multumesc, acum cand Imi daruiesti un inceput de nou an pe drumul vietii, ca esti Tatal meu preaiubit! Iti multumesc pentru toti acesti ani atat de frumosi pe care mi i-ai daruit si pe care prezenta Ta i-a facut atat de frumosi!

                                                                                                                                           A Ta fiica, daniella

P.S. In poza este fiul meu cel mic, in varsta de 3 ani, David, care imi daruieste o floare:) Melodia de mai jos este intitulata „Nu-i nimeni ca Tine, Isus” si este o melodie pe care o indragesc mult:)

5 gânduri despre “Scrisoare Tatalui meu Ceresc, la inceput de nou an pe drumul vietii!

 1. dragă Daniella,
  mulţumesc Domnului că te-am cunoscut şi eşti o mare binecuvântare pentru mine şi pentru toate femeile care te cunosc personal sau prin cartea ta ,,Femeia care mută munţii”.
  Te salut cu Psalmul 63
  La Mulţi Ani, Daniella,
  Domnul să te binecuvânteza!!!
  love,
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

 2. Multimi de binecuvantari sa presare Tatal nostru din ceruri,peste toti anii ce vor urma in viata ta,draga Daniela.Fi o binecuvantare pentru multi! La multi ani ! te cunosc putin dar deja te iubesc 🙂 florica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.