Ce este, de fapt, Halloween?


Se pare că românul a făcut o pasiune din a prelua, fără discernământ, tot felul de americănisme, nu tocmai … ortodoxe. Preluăm fără să verificăm, fără să ştim prea mult despre… Distracţie să fie dom`le! Atât contează!

Trăim un mare paradox: în era megainformaţiei, refuzăm să ne informăm, preluând ce este în trend la alţii … să fim şi noi cool …

Oare, chiar aşa ar trebui să fie? 

Sursa articol: ce-este-de-fapt-halloween

Ar

7 comentarii

 1. anatatar spune:

  da, este o sărbătoare păgână, de fapt este o sărbătoare drăcească. În noaptea de Halloween se comit crime, se sacrifică noi născuţi. Este îngrozitor ce face diavolul cu slujitorii lui în această noapte.
  Creştinii trebuie să se roage în timpul acestei zile sau luni (octombrie) pentru protecţia celor dragi şi pentru oprirea răului.
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

 2. dorina spune:

  luam de la altii tot ce credem ca-i mai fasion, de fpt nu stim cum ne trage raul spre el si ne plangem dupa aceea, ca nu mai avem suflet si ca Dumnezeu ne-a parasit

  1. Da, si ce groaznic este cand ne paraseste Dumnezeu!!!Sa ne pazeasca Dumnezeu de cadere mereu si sa ne tina aproape de El si de Cuvantul Lui!!

 3. andreeac spune:

  eu cred ca exagerati .

  1. Dar Andreea, in noaptea de hallowen se petrec cela ma multe crime intre copii si tineri. Oare noi exageram????? 80% dintre copiii care au fost intrebati „Cum doriti sa va petreceti Hallowen-ul?” la o scoala din SUA au raspun „Ucigand pe cineva”. oare noi exageram???Se pare ca lucrurile au scapat complet de sub control cu acaesta sarbatoare. Are ea vreun scop frumos? E placuta la vedere? NUU!!!Ci sunt numai grozavii cu monstri decapitati si spirite taiate la gat, cu ochii scosi. Eu nu vreau sa ii invat asta pe copiii mei. Eu nu ii las deloc sa se uite la filme de groaza. Acolo sunt duhuri rele care pot intra in copii sau in casa. Apoi ne miram ca de ce acel copil e asa de razvratit, asa de rau. Ma rog ca Dumnezeu sa iti deschida ochii sa vezi cu adevarat cui ii aduce onoare acaesta sarbatoare: Diavolului sau lui Dumnezeu. Tu pe cine slujesti? Fii binecuvantata! :)Te mai astept la discutii pe blog:)

 4. viorica spune:

  Multumesc pentru descrierea acestei sarbatoare a diavolului .Am trimis-o la multi .La noi se obisnueste chiar la amvon sa puna dovleacul .Doamne ai mila si deschide-le ochii .

  1. Amin!!!Ce trist! SE pare ca biserica de unde provii tu nu stia nimic despre aceasta sarbatoare dar o practica totusi. Biblia spune sa cercetam totul si apoi sa facem sau nu anumite lucruri. Domnul sa fie cu voi si sa va aduca mai aproape de El! Fii binecuvantata Viorica:)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.