Prelegerile Lindei Dillow prezentate la Radio Vocea Evangheliei! Vino cu sufletul in sala de conferinte a Grand Hotel Napoca!


In aceasta seara, la Radio Vocea Evangheliei puteti asculta, incepand cu ora 21, a doua prelegere sustinuta de Linda Dillow la Conferinta Nationala a femeilor Cluj, 2012. Saptamana trecuta ati putut urmari prima prelegere sustinuta de Linda in care ne-a provocat la a da raspuns unei prime intrebari incomode si anume: „Traiesc eu cu perspectiva sfarsitului?” Pentru a trai o astfel de viata, placuta lui Dumnezeu si incurajata prin versete din Sf. Scriptura, noi trebuie sa ne clarificam in minte ce\cine ne-ar placea sa devenim si sa ne straduim din rasputeri sa devenim acele persoane. Ce ti-ar placea ca oamenii sa spune despre tine la inmormantarea ta? Raspunde la aceasta intrebare pe o bucata de hartie si apoi devino acea persoana! Ca sa stii insa cine\ce vei deveni trebuie in primul rand sa stii cine esti! Citeste intens din Cuvantul lui Dumnezeu si vei intelege cine esti si ce vrea Dumnezeu sa devii!

In aceasta seara Linda Dillow ne va provoca sa raspundem la o a 2a intrebare incomoda si anume: ‘Cartesc si ma plang?” Sfatul ei pentru noi este sa alegem sa Ii spunem in fiecare zi lui Dumnezeu motivele noastre de nemultumire, sa ne „varsam necazul inaintea Lui” asa cum a facut David in Ps. 142 si nu vom mai simti nevoia de a-l spune si altora si de a ne plange.

Ascultati in aceasta seara la ora 21 postul RVE pe 94,2 FM, sau pe internet http://www.rvesv.ro, si va veti transpune astfel cu sufletul in sala de conferinte de la Grand Hotel Napoca din Cluj, acolo unde Dumnezeu a revarsat mult har si invatatura! Emisiunea realizata de Margareta Lupascu va putea fi ascultata si in reluare sambata, ora 15.

Reportajul conferintei il puteti asculta pe blogul Eternul Feminin, dand clic aici: eeternulfeminin.wordpress.com.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.