„Sabina Wurmbrand mi-a lasat mie Biblia ei, dupa ce a parasit acest trup!” Florica Nistor la CredoTV!


In cadrul emisiunii ‘Pentru noi, femeile!” realizata de Rodica Baciu la CredoTV, Florica Nistor, cea care a stat alaturi de sotii Richard si Sabina Wurmbrand in ultimii 2 ani ai vietii lor pe acest pamant este invitata pentru a ne impartasi experiente inedite din casa Wurmbrand . Florica a avut harul de a petrece 2 ani de zile alaturi de acest cuplu iubitor de Dumnezeu si de oameni, alaturi de acest cuplu de martiri, astfel ca ea ne impartaseste in aceasta editie a emisiunii, intamplari extraordinare din viata celor doi, inainte de a pleca la Domnul.

In fiecare zi cand sora Sabina se odihnea, fr. Richard o trimitea pe sora Florica sa culeaga o floare din gradina, scria apoi cateva cuvinte de dragoste pe un biletel si le punea pe perna din dreapta locului unde dormea preaiubita lui sotie, Sabina:)

Multe alte experiente si sfaturi pe care sora Florica le-a primit de la sotii Wurmbrand sunt prezentate in materialul de mai jos. De asemenea, sora Florica a avut harul de a primi cadou Biblia sorei Sabina, cu multe insemnari pretioase, inainte ca aceasta sa plece la Domnul.  Ce mare har!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.