„Am cazut in lava incinsa si am luat foc. Unde a fost Dumnezeul meu atunci?”-Gheorghe Stoica la AlfaOmegaTV!


O zi oarecare de munca s-a transformat pentru Gheorghe  Stoica intr-o zi memorabila: a fost ziua in care el a luat foc, la propriu. Lucra la Otelaria Electrica din cadrul Combinatului Siderurgic de la Hunedoara. In cuptorul cu nr. 13 se topeau in acea zi 100 de tone de metal vechi. O mica defectiune a facut insa ca intreg cuptorul sa se deplaseze cu cativa cm., dupa care sa explodeze. Intreaga lava s-a extins in camera si se indrepta inspre picioarele lui Gheorghe, moment in care inima lui s-a oprit in loc de spaima. Ce a urmat? O bucata de teava din componenta cuptorului l-a lovit cu putere in spate, moment in care el s-a dezechilibrat si a cazut cu toata puterea in lava incinsa. Unde a fost Dumnezeu in acea zi pentru Gheorghe? l-a scos Dumnezeu „din foc si din ape”, asa cum spune in Sf. Scriptura?

Am avut onoarea de a intervieva familia Gheorghe si Emanuela Stoica pentru televiziunea AlfaOmegaTV. Iata relatarea experientei lor zguduitoare, prezentata de cei doi soti si exemplificata prin poze din acea perioada de inimaginabile suferinti.

3 comentarii

  1. Ligia Ghitas spune:

    O marturie incredibila…cum Dumnezeu lucreaza prin semne si minuni… l-am intalnit anul acesta pe fr Gicu Stoica, a fost la Udine la biserica pe care o frecventam… tot anul acesta Domnul i-a mai adus printre noi pe fr Sergiu Nichescu (fara maini) si pe fr.Puiu (fr. orb, prooroc)…alte 2 marturii nemaipomenite…Dumnezeu sa lucreze la inimile multora prin aceste marturii!!!  ma bucur ca esti si tu parte, Dana, la transmiterea marturiilor  lasate de Dumnezeu pt noi! Fii binecuvantata!!! Cu drag, ligia

    ________________________________

    1. Ma bucur sa aud Ligia ca acest frate, dar si altii impreuna cu el, a fost la tine la biserica in Udine:) Sunt intr-adevar marturii extraordinare care ne incurajeaza, ne motiveaza si ne dau avant in viata! Fii binecuvantata si tu in lucrarea pe care o faci! Ai dat cartile mele la prietenele tale?:) te pup.
      Iti doresc o zi binecuvantata!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.